Razbunarea unui barbat inselat nu cunoaste limite. Ce a descoperit o femeie pe un site de socializare. Razbunarea nu cunoste limite, spune o vorba din popor, perfect adevarata in acest caz. Un barbat s-a folosit de un site de socializare pentru a anunta pe toata lumea ca sotia lui are o aventura cu seful ei. Scos din minti de gestul sotiei sale, barbatul a folosit Google+ pentru a scrie o recenzie unui hotel. In text, barbatul vorbea despre cat de bune sunt serviciile folosite de respectivul hotel. Atat de bune incat sotia lui si seful acesteia nici macar nu au parasit camera de hotel, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Au intrat in Cartea Recordurilor! Nunta cu cele mai multe domnisoare de onoare. Nunta unui cuplu din Marea Britanie a intrat in Cartea Recordurilor pentru cele mai multe domnisoare de onoare si cei mai multi cavaleri de onoare. Amy Ewing a avut un numar de 136 domnisoare de onoare si nici sotul ei nu s-a lasat mai prejos. Alex Simmonds a avut 97 cavaleri de onoare. Ei au reusit astfel sa depaseasca recordurile anterioare de 126 domnisoare de onoare, respectiv 47 cavaleri de onoare la o nunta. Este prima data cand aceste doua recorduri au fost stabilite la aceeasi nunta. Alex (32 de ani) este DJ de radio, iar Amy (26 de ani) este studenta la drept. Cei doi au 4 copii din relatiile anterioare si asteapta primul copil comun, informeaza Libertatea.ro.

Legendele masacrului de la Manastirea Iezer: 300 de calugari ucisi la un praznic, in numele aurului ascuns in zidurile lacasului. Crima in numele aurului a fost comisa in urma cu cinci secole, iar locul unde au fost ingropati cei 300 de calugari este marcat si astazi de trei cruci mari, crestate in stanca, pe malul stang al raului Cheia, de langa Schitul Iezer. Pe marginea istoriei Manastirii Iezer, asezamant monahal ridicat intre 1495- 1501, au aparut doua legende sangeroase, dar in ambele cazuri mobilul masacrului este aurul ascuns in zona de un domnitor al Tarii Romanesti. Una din legende a fost consemnata de istoricul si scriitorul Alexandru Odobescu. Dupa vizita la schit din 1860, acesta relata ca cei 300 de monahi au fost ucisi de paganii care cautau aurul lui Mihai Viteazul. Domnitorul si-ar fi ascuns vistieria la Manastirea Iezer, inainte de a trece cu armata in Transilvania, scrie Adevarul.ro.

Cercetatorii au descoperit o gaura neagra uriasa care contrazice teoria cresterii acestor formatiuni. Oamenii de stiinta au descoperit o gaura neagra care este atat de mare incat contrazice teoria cresterii acestor formatiuni misterioase din Univers, informeaza Reuters. Potrivit estimarilor savantilor, aceasta gaura neagra s-a format la aproximativ 900 de milioane de ani dupa Big Bang. Dar, intrucat masuratorile au indicat ca gaura neagra respectiva are o masa de 12 miliarde de ori mai mare decat cea a Soarelui, ea contrazice ipoteza unanim acceptata despre dezvoltarea si cresterea acestor formatiuni ceresti. Formarea unor gauri negre super-masive ramane un subiect aprig dezbatut in comunitatea stiintifica. Totusi, multi oameni de stiinta au considerat vreme indelungata ca ritmul de crestere al gaurilor negre este limitat, informeaza Descopera.ro.

Anaconda de peste 7 metri prinsa langa un sat din Brazilia. Cu ce se hranea "monstrul". Localnicii din Caccu, un sat din sud-vestul Braziliei, au chemat soldatii. Anaconda nu era la prima vizita in zona. A mers de mai multe ori in ultima perioada, iar dupa ce porcii si puii au inceput sa dispara, satenii au stat la panda. "Am crezut ca este o persoana care fura si am mers sa-l prindem. Mergeam pe camp, cand am ajuns la un rau si am vazut miscare in tufisuri. Si apoi am trait socul vietii cand am vazut ca este vorba despre o anaconda, una suficient de mare incat sa fie capabila sa manance un porc sau chiar un copil. Un sarpe de marimea asta sigur ii termina la cina", a spus un localnic de 45 de ani. Pana sa ajunga armata, localnicii nu au scapat din ochi sarpele de 150 de kilograme. Soldatii au bagat anaconda intr-o cusca, noteaza stirileprotv.ro.