Mai tare decat iluzia cu rochia albastra! Femeia cu chip schimbator iti va da de gandit. Una dintre cele mai reusite iluzii optice este un clip realizat de artistul Nacho Guzman. Un videoclip cu un fundal muzical care parca te arunca in transa arata o femeie cu chip schimbator. Nu este vorba de manipulare digitala, cat de o iluzie optica realizata numai prin jocul de umbre si lumini. Astfel ai impresia ca de-a lungul clipului apar mai multe fete, cand, de fapt, este una singura, scrie RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Parada sanilor la un concurs de sanius de la Leipzig! Au uitat de cele cateva grade din termometre! Aproximativ 3000 de spectatori au urmarit cu sufletul la gura concursul de sanius de la Leipzig in care concurentii s-au intrecut purtand doar chilotei. Printre cele care s-au dat pe colac, pe panta alunecoasa, s-au numarat fotomodele germane cunoscute pentru aparitiile lor incendiare, care nici de data aceasta nu si-au dezamagit fanii, noteaza Click.

A mancat un aliment-minune si i-au crescut excesiv genele. Barbatul vrea acum sa intre in Cartea Recordurilor. Valery Smagliy, un barbat de 58 de ani din Kiev, Ucraina vrea sa intre in Cartea Recordurilor drept barbatul cu cele mai lungi gene din lume, scrie Daily Mirror. Ucraineanul sustine ca a descoperit un aliment care ii face genele sa creasca lungi si dese, dar a refuzat sa-si dezvaluie secretul, potivit Stirile Pro Tv.

O sala intreaga de cinema, evacuata in timpul "Fifty Shades of Grey". Ce a facut o femeie este dezgustator. O sala de cinema din Marea Britanie a fost evacuata, dupa ce o femeie a mers beata la film. Detaliile povestii sunt cu adevarat dezgustatoare. Un incident socant a avut loc in sala de cinema The Cineworld din orasul Milton Keynes, potrivit Mirror, citat de RTV.net.

Un tanar cu dizabilitati are o iubita de-ti cad plombele! Ce il intreaba toata lumea si care e raspunsul lui uluitor! Un american de 22 de ani care sufera de atrofie musculara spinala are o iubita superba, insa toata lumea crede ca tanara este, de fapt, asistenta lui. Atunci cand Shane le spune ca fata este partenera lui de viata, curiosilor nu le vine sa creada, scrie Libertatea.