Ce trasnite sunt show-urile la ei! Emisiunile-concurs din Romania par o nimica toata pe langa cele de peste hotare. Show-urile TV difuzate in Romania, precum "Sunt celebru, scoate-ma de aici!", "Big Brother" sau "Academia vedetelor", in care concurentii sunt supusi la fel de fel de probe, fiind inchisi in camere cu serpi sau pusi sa supravietuiasca in jungla, par floare la ureche fata de probele ce au loc in alte show-uri din alte tari. Acestea sunt catalogate cu adevarat scandaloase, concurentii reusind sa treaca fara sa se planga prin experiente traumatizante, si deseori la limita legii, ce promoveaza canibalismul, drogurile si sexul. Show-ul TV "Spuiten en Slikken" (n.r - "Seringi si inghitire"), difuzat din 2005 de televiziunea olandeza BNN, este unul din cele mai controversate din lume. Conceptul acestuia se bazeaza pe consumul de droguri si partidele de sex, iar concurentii trebuie sa incerce live in fata camerei stupefiante precum cocaina, ecstasy sau ketamina, prezentand avantajele si dezavantajele folosirii acestora, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperire socanta pe plaja din Mamaia. Ce a cazut de pe o nava si a ajuns pe nisip. Descoperire socanta, miercuri, pe plaja din Mamaia. Un grup de oameni care se plimbau pe malul marii, profitand de vremea frumoasa de afara, au gasit o... creatura ciudata adusa de valuri la tarm. Creatura ciudata, un taur de fapt, a cazut de pe o nava si s-a inecat pana sa ajunga la mal. Trupul animalului este umflat de la apa. Din pacate, nimeni nu a mai putut face nimic pentru a-l salva din valurile marii. Trupul neinsufletit al animalului a plutit in larg, pana sa ajunga, adus de curenti, la mal, unde a fost gasit de cei care se plimbau pe plaja. Autoritatile vor identifica proprietarul dupa ce vor citi crotalul pe care il avea in ureche. Niste muncitori au ridicat taurul de pe plaja si l-au dus intr-un tarc. De aici va fi preluat pentru incinerare, anuntaStirileProtv.ro.

Trecerea de pietoni care nu duce nicaieri. Oare ce a fost in mintea autoritatilor? O trecere de pietoni din orasul Chenzhou, China, poate fi catalogata usor ca fiind una dintre cele mai periculoase din lume. La prima vedere starneste zambete, pentru ca nu poti sa nu te intrebi la ce s-au gandit autoritatile locare cand au rezlizat proiectul, apoi iti dai seama cat de periculoasa este pentru ca in mod clar iti pui viata in pericol. Trecerea pentru pietoni care duce nicaieri se afla intr-una dintre cele mai circulate zone din oras, fiind marcata corespunzator. Nu a fost suficient ca nu se termina pe celalalt trotuar, fiind proiectata sa duca fix in centrul intersectiei. Mai mult, autoritatile s-au gandit sa infrumuseteze scoarul cu o zona verde ce contine printre altele si un gard viu ceea ce face practic imposibil ca pietonii sa se refugieze in siguranta in caz de pericol iminent, informeazaLibertatea.

O femeie din Nigeria a hotarat sa divorteze dupa doar o saptamana. Motivul are legatura cu penisul sotului. Aisha Dannupawa, o femeie cu trei copii, din Nigeria, a cerut sa ii fie anulata casatoria cu Ali Maizinari, dupa un mariaj care a durat doar o saptamana. Femeia le-a spus judecatorilor ca motivul este marimea imensa a penisului sotului ei, care era mult prea mult pentru ea. Aceasta a adaugat ca nu a scapat de dureri nici cu ajutorul medicamentelor, potrivit The Mirror. "Am facut sex, dar totul a fost un cosmar. In loc sa fie ceva placut, sexul s-a transformat in altceva, totul din cauza marimii penisului sau", a povestit Aisha, conformStirileProtv.ro.

Ea este cea mai batrana persoana din lume! Implineste 117 ani. Misao Okawa este cea mai batrana persoana din lume si implineste maine 117 ani. Femeia s-a nascut pe 5 martie 1898 si nu se considera batrana. Potrivit BBC, Misao crede ca 117 ani nu par a fi o perioada foarte lunga de timp pentru un om. Misao s-a maritat in anul 1919, dar sotul sau a decedat in anul 1931. Ea are doua fiice, patru nepoti si sase stranepoti. cu toate acestea, femeia locuieste intr-un azil din Osaka. In ciuda varstei inaintate, care a dus-o si in Cartea Recordurilor, in 2013, Misao este sanatoasa tuna, in afara unor mici probleme cu auzul, anuntaLibertatea.