Sticla de vin deschisa dupa 151 de ani! Ce gust avea? Un expert in vinuri din Franta a avut parte de o surpriza extrem de neplacuta dupa ce a deschis o sticla de vin veche de 151 de ani. Sticla provenea de pe o nava Mary-Celestia, scufundata in 1864, in timpul Razboiului Civil din Statele Unite, scrie publicatia britanica Daily Mirror. Pierre Louis Teissedre, de la Universitatea din Bordeaux, a spus ca vinul avea un gust de petrol si homar, cu o "vaga aroma de citrice". Expertul a gustat vinul, care avea o culoare gri, desi numai mirosul de sulf putea "sa goleasca imediat o camera". "Am mai gustat vinuri recuperate de pe epave. Unele pot fi minunate, insa acesta nu a fost", a spus un alt expert, Paul Roberts, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Selfie-urile care au starnit un adevarat scandal in Rusia. Cine sunt oamenii din aceste fotografii. O tanara care lucreaza ca paramedic in Rusia a devenit centrul comentariilor negative atunci cand seflie-uri pe care si le-a facut alaturi de pacienti au fost postate - chiar de ea - pe site-uri de socializare. Tatiana Kulikova, in varsta de 25 de ani, a postat imagini cu pacienti, unii dintre ei decedati, pe site-uri de socializare, alaturi de descrieri ca "inca un idiot" sau "cat de mult imi urasc slujba". Ca urmare a gestului sau tanara a ajuns in fata sefilor, care au concediat-o, dupa ce a admis ca ea este cea din imagini. Fotografiile realizare de tanara a socat si rudele victimelor, si membrii comunitatii din care face parte, anuntaStirileProtv.ro.

Au facut sex in public, la o expozitie dedicata filmului "Fifty Shades Of Grey". Un cuplu din Statele Unite a fost fimat de camerele de supraveghere in timp ce facea sex in public, la o expozitie dedicata filmului "Fifty Shades Of Grey". Incidentul a avut loc saptamana trecuta, la Muzeul Erotic din Las Vegas. Cei doi au fost surprinsi de camerele de supraveghere in timp ce cautatu un loc mai retras. Dupa ce au reusit sa gaseasca un loc mai ferit de privirile curiosilor, cei doi au inceput s-si faca de cap, fara sa-si dea seama ca sunt filmati. Cuplul a fost la un pas sa fie prins de o femeie, insa cand si-au dat seama ca vine cineva, cei doi au fugit spre iesirea de urgenta, pe jumatate dezbracati, informeazaLibertatea.

Satul din Rusia unde oamenii au construit o replica a Turnului Eiffel. Cum arata "monumentul". Satul Parzh, din Rusia, care se traduce drept Paris, este locul unde a fost construita o replica a celebrului Turn Eiffel, din capitala Frantei. Replica, care arata destul de trist, nu a avut menirea de a copia monumentul parizian, ci de a servi drept stalp pentru telecomunicatii. Totusi, turnul, construit in 2005, a ajuns sa semene destul de bine cu cel din Paris, lucru care a transformat satul rusesc intr-unul cunoscut la nivel mondial, scrieStirileProtv.ro.

Angajatii Primariei Dranceni pleaca la munca in Spania, in frunte cu edilul Gelu Pecheanu. Un edil din Vaslui se pregateste sa puna lacat pe usa primariei, pentru ca toti angajatii sai pleaca la munca in strainatate. Functionarii publici din comuna Dranceni au intrat, rand pe rand, in concedii de odihna, chiar daca au recunoscut in fata sefului lor, primarul Gelu Pecheanu, ca nu sunt chiar obositi, ci doar au lucruri mai bune de facut. Mai exact, sapte angajati au semnat deja contracte de munca in Spania, la cules de capsuni, iar altii sunt pe cale sa ii urmeze. Este si cazul consilierei primarului, o tanara de 27 de ani, absolventa de Drept. "Salariul de 950 de lei se duce pe naveta si pe bona copilului. Voi pleca pe un salariu de 1.000 de euro pe luna", ne-a spus Ioana Roxana Popa. In aceste conditii, primarul recunoaste ca mai are putin si pune lacatul pe usa, pentru ca inclusiv el vrea sa ia calea Europei. "Voi merge si eu in Spania la cules de capsuni, nici eu nu sunt multumit de banii pe care ii castig", afirma Pecheanu. In aceste conditii, angajatii primariei sustin ca daca nu vor primi o marire de salariu luna viitoare, din aprilie vor deveni capsunari, anuntaLibertatea.