Un Obiect Zburator Neidentificat a fost filmat de o drona, deasupra zonei Silicon Valley. Un Obiect Zburator Neidentificat a fost filmat de o drona, in timp ce circula cu o viteza naucitoare.Drona a filmat obiectul zburator deasupra zonei Silicon Valey, din California, relateaza The Mirror. Cu toate ca este dotata cu o camera de rezolutie ultra HD, drona nu a putut sa captureze imagini clare din cauza vitezei cu care circula OZN-ul. Insa, la un moment dat, in filmulet se observa cum obiectul zboara extrem de rapid, putand fi vazut doar un punct alb in miscare, potrivit stirileprotv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

Primavara bizara la Timisoara! Copacul cu chiloti. Locuitorii din cartierul Soarelui, care s-au bucurat crezand ca primavara a venit peste noapte, s-au trezit repede la realitate. In loc de un copac inflorit, aveau unul impodobit cu chiloti de toate culorile. Oficial nu se cunoaste apartinatorul, insa barfitorii spun ca acesta ar fi rezultatul unei nopti de certuri intre doi soti, scrie Libertatea.ro.

Cum l-a inspirat Hitler pe Putin in anexarea Crimeei. Un jurnalist ucrainean are dovada. Discursul sustinut de Vladimir Putin la anexarea Crimeei a fost inspirat dintr-un discurs sustinut de Adolf Hitler. Dupa ce televiziunea rusa de stat a difuzat, duminica, documentarul in care Vladimir Putin vorbeste despre planul secret de anexare a Crimeei, euromaidanpress.com a publicat, in replica, un articol dur. Este vorba despre un material in care se arata ca discursul sustinut de liderul de la Kremlin in urma cu un an a fost inspirat din discursul sustinut de Adolf Hitler referitor la "incorporarea" Danzing-ului in Reich, potrivit Descopera.ro. Comparatia intre cele doua discursuri, realizata de jurnalistul ucrainean Savik Shuster, pune in evidenta cateva puncte comune: 1. Crimeea este si ramane a Rusiei, Danzig este si ramane a Germaniei...

Uite cat costa tineretea la 45 de ani! Ce parere ai de preturile la operatiile estetice? Tineretea fara batranete, dupa ce-ai ajuns la o varsta respectabila, se obtine cu mari eforturi financiare. Uite cat trebuie sa scoti din buzunar ca sa te "tunezi" din cap pana-n picioare. PAR Implant de par 1000 - 3000 de euro. OCHI lefaroplastie (Chirurgia ploapelor). 800 de euro - ploapele inferioare. 1200 de euro - pleoapele superioare. 1800 - ambele. NAS Rinoplastie 800 - 2000 de euro, informeaza Libertatea.ro.

Selfie in fata unei cladiri in flacari, in care 17 persoane au murit. Comportamentul socant al unor pompieri rusi. Doi pompieri din Rusia ar putea ramane fara loc de munca dupa ce si-au facut un selfie in fata unei cladiri in flacari, in care au murit 17 persoane. Ilya Bykov (30 de ani) si Rostislav Krylov (28 de ani) au fost solicitati la un centru comercial din Kazan, unde un incendiu puternic a izbucnit zilele trecute, in care 17 persoane si-au pierdut viata, relateaza metro.co.uk. In loc sa intervina pentru salvarea vietilor acestora si pentru stingerea flacarilor, cei doi au scos un telefon mobil si si-au facut o fotografie cu cladirea cuprinsa de flacari, in spatele lor., potrivit stirileprotv.ro.