O fetita de doi ani din Detroit a plecat de acasa singura, in miez de noapte, pentru a-si cumpara bomboane de la o benzinarie. Aventura micutei a fost surprinsa de camerele de supraveghere, iar in imagini se observa cum micuta ajunge la benzinarie in jurul orei 11 noaptea, in cizme si cu o pelerina cu gluga, si isi cauta nestingherita bomboanele, relateaza Daily Mail. Un alt client ii arunca priviri curioase, in timp ce administratorul magazinului se uita socat cum fetita a introdus doi penny intr-un aparat pentru a primit cateva bomboane. Acesta a sunat imediat la 911, potrivit stirilepeortv.ro.

O lume nebunaFoto: Colaj foto

ECLIPSA de Soare 2015. Obiceiuri din popor ale romanilor. Ce faceau stramosii nostri pentru a speria demonul care voia sa inghita Soarele. Pentru ca omul era mereu in cautarea prezervarii echilibrului lui fragil, cauta sa inlature influenta nefasta a acestora prin diverse ritualuri. Romanii aveau si ei traditiile lor. Aflam mai multe despre semnificatiile eclipselor dintr-un interviu Descopera cu Mario Barangea, doctorant al Facultatii de Filosofie si Lector al Fundatiei Calea Victoriei. Ramasite ale vechilor ceremonii se regasesc si astazi in folclor. De pilda in unele traditii romanesti este vorba despre gonirea "intunecarii" prin zgomote (batai de clopot sau batai in lemn). A face zgomot in vremea eclipsei e o relicva de ritual bazat pe credinta ca zgomotul "sperie" entitatea demonica ce vrea sa inghita Soarele.

Adevarul despre HITLER. Credintele sale, opiniile si atitudinile fostului cancelar german au tarat omenirea in cel mai devastator razboi din istoria lumii, in care peste 60 de milioane de oameni si-au pierdut viata. Exista, insa, o serie de aspecte din viata lui Hitler pe care putini oameni le cunosc si pe care istoricii tind, de multe ori, sa le omita atunci cand zugravesc biografia discatorului german. Initial, mustata lui Hitler era una clasica. A trecut la cea pe care o cunoaste toata lumea in timpul Primului Razboi Mondial. El a spus ca masca de gaze nu i se potriveste pe fata din cauza mustatii, scrie EVZ.ro.

A pozat goala in mai multe locuri publice din New York si acum va publica un album foto. Cum arata tanara. Erica Simone, parizianca stabilita in America, spune ca demersul sau urmareste sa-i incurajeze pe oameni sa-si accepte "starea primara, naturala". "Sa invatam sa-i apreciem pe cei din jur si dincolo de aparentele pe care ni le dau hainele scumpe, de firma", indeamna tanara de 29 de ani. "Nud York - autoportretele unui cetatean in pielea goala" se intituleaza cartea, care contine si comentarii in privinta hainelor si importantei modei in societatea moderna, potrivit stirileprotv.ro.

De ce nu putem sa ne gadilam singuri? De ani de zile, oamenii de stiinta incearca sa afle secretele gadilatului: ce este, de ce este atat de incomod, de ce ne face sa radem? Exista multe teorii, insa motivul care face ca unii sa se gadile, iar altii nu a ramas un mister. Cu totii stim ca exista doua feluri diferite de a te gadila: cel usor, placut si cel puternic si greu de tolerat. Primul este cunoscut drept knismesis si este stimulat de miscari fine, cum ar fi mangaierea mainii cu unghiile. Senzatia poate fi recreata si pe propria persoana. Gadilatul intens este cunoscut drept gargalesis si este activat de miscari mai intense in zone mai vulnerabile cum sunt picioarele, stomacul sau axilele. Reactiile generate de gargalesis nu pot fi reproduse de tine pe propria persoana, scrie Descopera.ro.