Povestea adevarata a romanului care s-a ridicat din sicriu. Mai intai a cerut un pahar cu apa. Ilie Dobre din localitatea Filiasi a murit la data de 20 ianuarie 1992, dupa o ciroza hepatica, insa a inviat chiar in timp ce era condus la groapa. Doljeanul a declarat ca totul a fost o minune de la Dumnezeu. Olteanul a povestit ca s-a ridicat din cosciug si a cerut un pahar cu apa. Omul inviat din morti a povestit ca preotul s-a speriat enorm si a fugit. Integral pe Realitatea.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

"Caut barbat dispus sa ma lase insarcinata". Anuntul neobisnuit pe Facebook al unei tinere din Timisoara a ajns in presa britanica. O tanara din Timisoara a ajuns in presa britanica dupa ce a postat pe Facebook un anunt neobisnuit. Adelina Albu, in varsta de 25 de ani, vrea sa gaseasca un barbat care sa o lase insarcinata si este dispusa chiar sa-l plateasca pentru asta, scrie The Mirror, citat de StirileProTv.ro.

5 ani de puscarie pentru un selfie. Thailandezele care isi pozeaza sanii vor fi condamnate. Guvernul Thailandei a luat o decizie drastica, menita sa descurajeze o practica tot mai des intalnita a tinerelor din acesta tara de a-si face selfie la sani si a posta apoi fotografiile pe internet. Moda selfie-urilor la sani, asa numitele "boobfies" a inflorit pe retelele de socializare si a fost receptata ca atare de femeile thailandeze pana intr-acolo incat a ajuns sa-i ingrijoreze pe guvernanti. In consecinta, autoritatile au decis sa impuna sanctiuni severe, anunta RTV.net.

Loto 6 din 49. Cele mai ciudate extrageri Loto din toate timpurile. Fiecare om joaca cel putin o data in viata la Loto 6 din 49. V-ati intrebat vreodata care sunt cele mai ciudate extrageri Loto din toate timpurile? De-a lungul timpului, la jocurile de tip Loto 6 din 49 din intreaga lume au fost extrase si combinatii foarte ciudate, cum ar fi mai multe numere consecutive. Desi pare imposibil ca acest lucru sa se intample, au existat si ciudatenii. Care sunt acestea, aflati din Click.

A reusit sa traga doar cu ajutorul parului o masina de 1,5 tone. O adolescenta din Maroc a reusit sa urneasca din loc o masina de 1,5 tone doar cu ajutorul parului ei. Ikram Salhi isi reprezinta tara in cadrul show-ului "World's most talented" si a demonstrat in fata unei multimi curioase ca poate sa traga doar cu parul un Mercedes-Benz, pe o distanta de 10 metri, relateaza Daily Mail, citat de StirileProTv.ro.

Se cauta inspector la bordel. Te bagi? Orice produs pe lumea asta trebuie testat de cineva avizat pentru a fi competitiv pe piata. Si in domeniul prestarilor de servicii e valabil acelasi lucru. Cei care au descoperit asta sunt evident nemtii, care au socat planeta dupa ce un bordel din Berlin, care are peste 120 de angajate, a postat un anunt pe site-ul de circulatie internationala Buyme.com, potrivit Click.