Un avion chinez a efectuat cursa Shanghai-Beijing folosind ca si combustibil ulei de gatit reciclat. Compania aeriana Hainan Airlines a realizat in acest weekend primul zbor de pasageri in care s-a utilizat ulei cu care s-a gatit in restaurante si care a fost reciclat drept combustibil. Cursa a fost realizata de un aparat Boeing 737 cu 100 de pasageri la bord a plecat sambata din Shanghai si a ajuns la Beijing in aceeasi zi. In loc de cherosen, pilotii au alimentat avionul cu ulei de gatit colectat din restaurante. Aviatia nationala considera cursa ca fiind "un pas urias" pentru acest sector, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un britanic a incercat sa scape de nota de plata de la restaurant cu ajutorul unui soarece. Camerele de supraveghere au inregistrat momentul in care individul scoate un soricel din buzunar si il elibereaza pe podeaua restaurantului. Apoi, aparent indignat, se ridica de la masa si incepe sa tipe, alertandu-i si pe ceilalti clienti de prezenta musafirului nedorit. Barbatul a primit banii inapoi si a plecat, iar proprietarii restaurantului i-au chemat pe cei de la deratizare. Numai ca vinovatul avea toate semnalmentele unui animal de companie. Barbatul a fost dat in judecata, iar un judecator l-a condamnat la 12 luni de munca in folosul comunitatii, anuntaStirileProtv.ro.

Cum arata motorul unui audi carui proprietarul nu i-a facut revizia timp de 133.000 de km. De obicei, revizia unui motor se face la 10-12.000 de km. Proprietarul unui Audi TT 3.2 Quattro a omis sa faca revizia timp de 133.000 de km. Fie n-a vrut, fie a uitat. Un barbat nu s-a ocupat de revizia masinii decat dupa 84.000 de mile (135.100 km). In cele din urma, proprietarul a dus masina la un service, iar mecanicii s-au oripilat cand au ridicat capota. Motorul abia daca mai putea fi recunoscut. Uleiul se transformase in vaselina si risca sa crape in orice moment, informeazaLibertatea.

Ce a descoperit un cuplu cand s-a uitat la o caseta video din copilaria barbatului: "Ne-au trecut fiorii". Doi tineri casatoriti au facut o descoperire incredibila in timp ce se uitau la o caseta video, alaturi de familia lor, scrie BuzzFeed.com. Jourdan si Ryan Spencer au gasit o filmare din copilaria lui Ryan, facuta cu ocazia unei vizite la un parc de distractii. Nu mica le-a fost mirarea cand au observat ca in imagini aparea si Jourdan, actuala lui sotie. Ryan avea 13 ani, iar Jourdan 10 ani, insa cei doi s-au cunoscut 16 ani mai tarziu, abia in 2004. "Ne-au trecut fiorii. Nu-mi venea sa cred ca eram chiar eu in clip. Mi s-a parut incredibil de romantic dupa aceea", a marturisit Ryan, scrieStirileProtv.ro.

A cumparat pastile pentru erectie, dar ce se afla in capsule e terifiant. Un barbat din Leeds, care avea probleme cu erectia si a cumparat niste pastile de pe internet, prezentate drept "tratament naturist pentru impotenta" era sa moara din cauza ingredientelor continute de acestea. Potrivit site-ului de politie din Leeds, Marea Britanie, barbatul a dorit sa aiba parte de niste nopti pasionale cu iubita lui si cum avea probleme cu erectia a decis sa cumpere niste pastile de pe internet. Britanicul a crezut ca sunt inofensive, mai ales pentru ca erau prezentate drept un tratament naturist, facut din plante. A cumparat mai multe pastile: negre, una rosii si gri, deoarece asa se mentiona in anunt, ca trebuie sa le ia pe toate. In schimb, la scurt timp dupa ce le-a inghitit i s-a facut foarte rau si a mers la spital, anuntaLibertatea.