Un britanic de 56 de ani nu se mai satura de sex. Are 40 de copii cu 20 de femei. Mike Holpin, un barbat in varsta de 56 de ani, s-a dovedit a fi cel mai prolific tatic. El are 40 de copii cu 20 de femei si spune ca nu are de gand sa se opreasca aici. Povestea lui Mike Holpin a uimit intreaga lume! Barbatul de 56 de ani are, pana in prezent, 40 de copii cu 20 de femei. Si nu este deloc speriat de numarul mare de descendenti, ba chiar a marturisit ca nu are de gand sa se opreasca aici. "Am doar 56 de ani. Nu o sa ma opresc niciodata. In Biblie, Dumnezeu spune ca trebuie sa ne multiplicam. Eu fac ceea ce vrea Dumnezeu", a declarat barbatul. Britanicul, care incearca sa scape de dependenta de alcool, sustine ca nu crede in contraceptie si ca adora sa faca sex. In plus, ca sa-si aminteasca numele celor 40 de copii ai sai, el si le-a tatuat pe spate, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A despicat un sarpe in doua, curios sa vada ce a mancat. Ce a descoperit in abdomenul reptilei l-a surprins peste masura. Un barbat a taiat un sarpe in doua dupa ce a observat ca stomacul acesuia era umflat mai mult decat ar fi normal si a facut o descoperire surprinzatoare, scrie Daily Mirror. Intreg momentul a fost filmat, iar in imagini se vede cum barbatul despica reptila cu un cutit pentru a afla care a fost "ultima masa" a sarpelui. In stomacul animalului, el descopera un alt sarpe, si nicidecum unul micut. Filmarea de sapte minute il arata pe barbat in timp ce scoate al doilea sarpe, apoi alatura reptilele doar ca sa constate cu surprindere ca sunt aproape identice ca dimensiune. Serpii au capacitatea de a inghiti animale sau chiar obiecte de mari dimensiuni insa, contrar credintei populare, nu isi disloca maxilarul pentru a-si inghiti prada, anuntaStirileProtv.ro.

A fost ziua sfarcurilor "libere" in Islanda. <> (n.r. eliberati sfarcul) este o campanie care a fost lansata, in anul 2014, in SUA de catre un grup de feministe care vor ca sanii sa nu mai fie priviti doar ca pe un obiect sexual. In 2015, campania a fost preluata si de femeile din Islanda. Astfel, mai multe doamne si domnisoare indraznete au ales sa se pozeze cu sfarcurile la vedere, ba unele chiar s-au dezbracat in sanii goi. Retelele de socializare au fost impanzite de sute de fotografii cu tinere topless, care au decis sa ia parte la aceasta campanie, ea vizand, de fapt, drepturi egale pentru barbati si femei, si de asemenea, o viziune mai echilibrata asupra cenzurii. Toate femeile sunt invitate sa lase timiditatea la o parte si sa se alature campaniei cu fotografii curajoase pe care sa le publice pe internet, informeazaClick.

Au descoperit o fabrica egipteana de bere, veche de 5.000 de ani. Arheologii din Israel au descoperit o fabrica egipteana de bere, veche de 5.000 de ani, pe un santier de constructii din Tel Aviv. Conducatorul sapaturilor arheologice, Diego Barkan, a precizat ca au fost descoperite in 17 incinte in care se producea si se depozita berea in perioada de inceput a Epocii Bronzului, intre anii 3.500 si 3.000 i.Hr, informeaza Agerpres. "Printre sutele de cioburi reprezentative pentru cultura locala am descoperit si cateva fragmente ale unor bazine ceramice mari ce au fost realizate conform traditiei egiptene si erau folosite pentru a fabrica bere", precizeaza Barkan. Berea era bautura nationala a egiptenilor antici,fiind nelipsita de la orice masa. Berea era bauta in loc de apa de intreaga populatie a Egiptului Antic, indiferent de varsta, sex sau statut social, scrieLibertatea.

A slabit o treime din greutatea corpului dupa ce a aflat ce credea iubitul ei despre ea. Ce mesaje i-a gasit in telefon. O tanara a pierdut aproape o treime din greutatea corpului ei dupa ce a descoperit mesaje in telefonul iubitului ei prin care acesta o descria prietenilor ca fiind "grasa", "solida" si "o rusine". Amy Jones, 21 de ani, din Marea Britanie, avea aproape 100 de kilograme, dar credea ca iubitul ei nu este deranjat de greutatea ei, pentru ca ii spunea mereu ca ii plac femeile mai plinute. Dar intr-o zi a descoperit mesajele adresate unui prieten comun, care nu erau deloc magulitoare la adresa ei, potrivit Daily Mail. Unul din mesaje se referea la o fotografie in care Amy este langa un tractor, iar iubitul ei a spus ca nu exista nicio diferenta intre ea si utilaj, anuntaStirileProtv.ro.