Experienta traumatizanta a unei tinere dupa ce si-a pus extensii de par. Medicii i-au facut o gaura in cap pentru a o salva. Extensiile de par i-au provocat unei tinere din Londra reactii severe pe scalp, fiind nevoita sa poarte bandaj aproape o luna. Tina Campbell a platit 100 de lire pentru extensiile care sa-i imbogateasca podoaba capilara, dar a ajuns la spital de urgenta dupa ce tot scalpul i s-a infectat, iar parul a inceput sa-i cada, relateaza Daily Mail. In doar cateva saptamani, Tina spune ca a inceput sa aiba mancarimi pe scalp si a observat ca i se dezvolta mici umflaturi, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

O broscuta "Transformers", descoperita in jungla din Ecuador. O broscuta capabila sa isi modifice radical aspectul fizic in doar cateva minute, motiv pentru care a fost asemanata cu robotii din franciza cinematografica "Transformers", a fost descoperita in padurile din Ecuador, o tara in care se afla una dintre cele mai importante biodiversitati din lume. De culoare verde, strania vietuitoare din clasa batracienilor, denumita Pristimantis mutabilis, reprezinta unica specie de vertebrate din lume repertorizata pana in prezent care este capabila sa faca sa dispara protuberantele si rugozitatea de pe pielea sa, care devine in doar cateva minute neteda si lucioasa, informeaza descopera.ro.

Tactica incredibila a unei femei de 21 de ani care a reusit sa jefuiasca 15 barbati dupa ce i-a sedus online. Sofia Davila, o tanara de 21 de ani din Buenos Aires, Argentina, si-a capatat renumele de "vaduva neagra a Facebook-ului" dupa ce a sedus si a jefuit 15 barbati, pe care i-a cucerit pe reteaua de socializare. Frumoasa bruneta ii ademenea pe barbati pe reteaua de socializare cu poze indecente, le promitea partide fierbinti de sex, iar dupa ce se intalnea cu victimele, le turna droguri in bauturi, astepta sa adoarma si apoi le golea locuintele. Planul a mers ca uns, 15 barbati i-au cazut in plasa, si poate ar mai fi functionat daca nu ar fi luat-o gura pe dinainte. Ea s-a dus la politie sa se planga ca a fost data afara de alti hoti, dintr-o locuinta pe care cu totii voiau s-o jefuiasca, scrie Libertatea.ro.

Crima si pedeapsa. Postarea de pe Facebook care i-a adus o condamnare de noua ani de inchisoare. Jordan Sim-Mutch, un barbat in varsta de 24 de ani, din Marea Britanie, a primit exact ce merita, dupa ce s-a laudat pe Facebook cu banii si obiectele obtinute din mai multe furturi. Tanarul a spart mai multe benzinarii si magazine si apoi s-a laudat cu prada pe Facebook, insa politistii au reusit sa ii dea de urma, potrivit Daily Mail. Jordan era parte dintr-o grupare armata care era specializata in spargeri. Politistii cred ca membrii acesteia au fost implicati in cel putin 29 de talharii. Dupa ce politistii au inceput sa banuiasca faptul ca ei ar fi responsabili de jafurile recente, au inceput sa ii monitorizeze. Jordan a pledat vinovat la toate acuzatiile, noteaza stirileprotv.ro.

A dat 60.151 de lei sa-si spele iubita in ciocolata. Asta da cadou de Iepuras! Un milionar britanic i-a facut cadou iubitei lui o cada speciala in care curge numai ciocolata cu lapte. Darul l-a costat o nimica toata: 15.000 de dolari. Omul de afaceri Danny Lambo, in varsta de 37 de ani, a dorit sa-si surprinda partenera de viata cu un cadou iesit din comun. Si a reusit! De cand i-a oferit o cada in care curge numai lapte si ciocolata, hotelierul britanic nu o mai poate scoate din baie pe frumoasa Natasha Flynn, de 29 de ani, scrie Click.ro.