Top 50 cele mai bizare legi: Statul care penalizează angajaţii obezi şi ţara care a interzis guma de mestecat. Numeroase legi mai puţin cunoscute din Statele Unite ale Americii, dar şi din Europa şi Asia sunt într-atât de bizare încât stârnesc râsul dar şi uimirea în acelaşi timp. Totuşi, acestea merită însă să fie luate în seamă dacă aveţi de gând să călătoriţi într-una din ţările enumerate de RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

A murit după ce a făcut sex cu o sperietoare de ciori. Un bărbat din Argentina a fost găsit mort, după ce a întreținut relații sexuale cu o sperietoare de ciori. Autoritățile argentiniene l-au găsit pe Jose Alberto, în vârstă de 58 de ani, mort, lângă o sperietoare de ciori, de care fusese legat un penis fals de 15 centimetri, scrie metro.co.uk. Bărbatul își dotase partenerul sexual și cu o perucă și îl dăduse cu ruj pe gură, înainte să facă sex cu el, anunta Click.

O femeie a fost nevoita sa nasca pe marginea drumului, in masina, din cauza unui ambuteiaj creat de Barack Obama. O femeie a fost nevoita sa nasca pe marginea drumului din cauza unui ambuteiaj provocat de vizita presedintelui Barack Obama in Louisville, Kentucky. O autostrada importanta - Interstate 65 - a fost inchisa, joi, in timp ce coloana oficiala a presedintelui se indrepta de la aeroport catre sediul unei companii IT, unde acesta urma sa sustina un discurs, relateaza The Mirror, citat de Stirile Pro Tv.

Cum a trăit o studentă 2 zile în dulap, în timpul masacrului de la universitatea din Kenya. O adolescentă care a supravieţuit masacrului de la Universitatea din Garissa, în estul Kenyei, a fost găsită sâmbătă, la două zile după ce extremişti islamişti au ucis 148 de persoane, a anunţat Crucea Roşie, citată de NBC News, potrivit Click.

O bunică şi-a otrăvit întreaga familie din greşeală în timpul unei vizite. Ce le-a dat să bea este incredibil. O femeie din Italia, cunoscută sub numele de Rosseta, fost la un pas să îşi omoare întreaga familie din greşeală. Ea a reuşit să îşi intoxice trei generaţii de rude după ce acestea au venit în vizită şi au băut ciocolată caldă expirată de 25 de ani. Povestea este una incredibilă, noteaza RTV.net.