Situatie tragi-comica! A vrut sa se inece in fantana, insa metoda de sinucidere a dat gres. Este incredibil ce s-a intamplat. Femeia de 59 de ani din Alios, Timis, a fost napadita de gandurile negre marti, dupa ce o zi intreaga a stat in casa si s-a cinstit. Catre seara, si-a pus in gand sa incheie socotelile cu viata, asa ca s-a indreptat hotarata catre fantana din curte. S-a descaltat si s-a aruncat direct in put. In mod ironic, apa din fantana a fost destula cat sa ii amortizeze caderea, insa insuficienta pentru ca aceasta sa se inece, asa ca nu a avut incotro decat sa inceapa sa strige dupa ajutor, iar un vecin a sunat la 112, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un barbat din Japonia a facut sex cu peste 12.000 de femei. Politistii l-au arestat cand au vazut ce avea acasa. Un fost profesor din Yokohama, Japonia, a fost arestat pentru ca ar fi intretinut relatii sexuale cu peste 12.000 de femei si adolescente, in cursul numeroaselor sale calatorii in Filipine, pe care le-a fotografiat in ipostaze intime. Potrivit The Japan Times, Yuhei Takashima, 64 de ani, a fost arestat dupa ce o adolescenta de 13 ani, cu care profesorul a facut sex, a depus o plangere impotriva lui. Ancheta facuta in acest caz a scos la lumina fapte socante. Yuhei Takashima avea acasa aproximativ 400 de albume, cu aproape 150.000 de fotografii facute femeilor si adolescentelor cu care s-a culcat, intr-o perioada de 27 de ani. Politistii au presupus ca a vrut sa pastreze amintirile faptelor sale. Profesorul a declarat politiei ca a inceput sa plateasca pentru sex atunci cand a fost trimis timp de trei ani intr-o scoala japoneza din Manila in 1988. Ulterior, el a continuat sa calatoreasca in Filipine de trei ori pe an, cumuland astfel un total de 65 de calatorii, anuntaStirileProtv.ro.

"Bancile ne-au lasat in fundul gol"! Nu a mai putut suporta si a iesit in strada asa cum a lasat-o banca. Un fotomodel din orasul siberian Irkutsk a devenit o adevarata vedeta pe site-urile de socializare din Rusia, datorita protestelor sale inedite. Liana Klevtsova, in varsta de 19 ani, s-a fotografiat de mai multe ori complet goala pe strazile orasului, in ciuda temperaturilor care scad pana la -40 de grade Celsius. Tanara s-a fotografiat purtand numai o pereche de pantofi cu toc, in fata unui sucursale a celei mai mari banci de stat din Rusia, Sberbank, pentru a protesta impotriva faptului ca rusii au fost lasati "in fundul gol" de banci. "Nu vorbim cumpararea de smartphone-uri, masini rapide sau haine de firma. Vorbim vorbim despre lucruri esentiale: cum ar fi o locuinta. Si singura sansa a avea o locuinta este de a lua un credit ipotecar cu o dobanda de 14% pe an", a spus Liana, informeazaLibertatea.

Imaginile care s-au viralizat peste noapte. Tenny, catelul din Hong Kong care stie sa faca flotari. Un catel, mare amator de sport, starneste invidii pe internet. Il cheama Teeny si reuseste sa faca flotari fara prea mult efort. In filmuletul incarcat de dresorul sau, Teeny se descurca admirabil. Intr-o forma fizica excelenta, catelul tine ritmul si nu da semne de oboseala. Exercitiul de fitness in doi a avut loc la o sala de sport din Hong Kong, scrieStirileProtv.ro.

S-a facut de tot rasul! Cum a mancat David Cameron un banal hot-dog! David Cameron a ajuns iarasi in gura carcotasilor. Recent, premierul s-a facut de tot rasul dupa ce a consumat un banal hot-dog folosind, cum altfel, furculita si cutitul. Aflat in plina campanie electorala, David Camron a uitat sa fie un om simplu. Acesta a participat luni la un gratar electoral, dar a dat-o in bara. Cand i-a fost servit un hot-dog, premierul s-a inarmat cu tacamuri pentru a consuma popularul carnat. "Dar ce fel de persoana mananca un hot-dog cu furculita si cutitul?", s-a intrebat un jurnalist de la The Times. Povestea vine intr-un moment si mai nepotrivit, cu atat mai mult cu cat David Cameron face parte din partidul Conservator, partid pe care adversarii politici il descriu ca fiind unul care apara interesele oamenilor bogati si puternici, anuntaLibertatea.