Barbatul care a fost concediat din cauza ca era prea politicos. "Mi-au spus ca sunt prea dragut cu ei". Ralph Body, un american in varsta de 41 de ani, care lucra drept portar la un bloc din New York, a fost concediat din cauza ca era prea politicos cu cei care locuiau in cladire. Insa Ralph nu era portarul tipic, ci genul de om care ajuta pe oricine si incerca sa se asigure ca locatarii nu intampina absolut nicio problema, noteaza stirileprotv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cel mai scump apartament din Brooklyn costa "doar" 32 de milioane de dolari. Un luxos apartament de 1.000 de metri patrati din New York a fost scos la vanzare cu 32 de milioane de dolari. Isi va gasi oare un cumparator? Actualul apartament a rezultat din unirea altor trei, situate la etajele 10, 11 si 12 ale imobilului. Locuinta are 14 incaperi, intre care sase bai si o imensa camera de zi. Proprietatea mai este dotata cu o camera pentru vinuri, in care sunt depozitate 3.500 de sticle, dar si o sala de sport. Apartamentul are o terasa de 23 de metri patrati, de unde se poate admira Statuia Libertatii, informeaza Libertatea.ro.

A mers sa vada 50 Shades of Grey si a plecat de la cinema in catuse. Intamplare halucinanta. A mers la film, dar a ajuns la sectia de politie. Este intamplarea unei mamici, care a atacat o femeie in sala de cinema. Aceasta se afla sub influenta bauturilor alcoolice. Amy Murray, in varsta de 23 de ani, din Marea Britanie, a fost arestata in timpul filmului Fifty Shades of Grey (n.r. Cele 50 de umbre ale lui Grey), dupa ce s-a suparat pe o tanara ca a ras la scenele de sex. A enervat-o atat de tare, incat nu a stat prea mult pe ganduri si a lovit-o pe aceasta, in vazul tuturor. Politia a fost chemata de urgenta, chiar inainte de terminarea filmului, scrie Click.ro.

Femeia care traieste de peste zece ani doar cu chipsuri. "Mi se pare respingator sa mananc altceva". Debbie Taylor, o femeie in varsta de 35 de ani, din Marea Britanie, supravietuieste de mai mult de zece ani consumand doar chipsuri si spune ca i se pare respingatoare ideea de a manca orice altceva. Femeia, angajata ca menajera la un hotel din Essex, este atat de obsedata de chipsurile ei incat isi ia cate o punga cu ea oriunde ar merge, potrivit stirileprotv.ro.

O femeie a mintit ca este ruda victimelor din Alpi pentru a zbura gratuit. Caz socant in Franta, acolo unde o femeie care a obtinut mai multe zboruri gratuite in sudul Frantei, dupa ce a pretins ca este verisoara unei persoane aflate la bordul avionului prabusit in Alpi. Femeia din Beverungen a mintit ca este verisoara unuia dintre cei doi profesori care se intorceau, alaturi de 16 elevi, de la un schimb de experienta din Barcelona, cu avionul prabusit la 24 martie. Ba mai mult, femeia a adus cu ea alte trei persoane in doua calatorii in sudul Frantei, pe cheltuiala companiei Lufthansa. Acestia au vizitat locul tragediei aviatice si chiar au acceptat consiliere psihologica, scrie Libertatea.ro.