IPhone sau Android? Dilema care i-a facut pe doi prieteni sa se injunghie in timpul unui conflict. Care este mai bun, iPhone sau Android? Aceasta intrebare a provocat un conflict de amploare intre doi colegi de apartament, care au ajuns sa se injunghie. Atunci cand au ajuns la locul faptei, politistii au descoperit ca cei doi colegi de apartament consumasera bauturi alcoolice si se certasera pe tema telefoanelor mobile pe care le detin. Ei au spart sticle de bere si apoi s-au injunghiat unul pe altul si s-au lovit in cap cu ele, anunta Stirile Pro Tv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Caz bizar. S-a trezit dimineata crezand ca are 15 ani, dar a fost socata sa afle ca are 32. Intr-o dimineata din anul 2008, cand britanica Naomi Jacobs s-a trezit din somn, ultimul lucru pe care si-l amintea era ca adormise cu o noapte inainte intr-unul din paturile suprapuse din camera pe care o impartea cu sora sa si isi facea griji despre examenul la limba franceza. Naomi era convinsa ca are varsta de 15 ani. In realitatea, Naomi avea 32 de ani, potrivit RTV.net.

Putin are "palat zburator" de 91.300.000 de dolari. Nu te poti considera cel mai puternic om al planetei daca nu detii si un avion pe masura. Presedintele rus Vladimir Putin si-a propus sa-i lase muti de uimire pe miliardarii lumii cu noua sa aeronava de lux. Liderul de la Kremlin, in varsta de 62 de ani, si-a achizitionat de curand o fortareata zburatoare, pentru care a scos din buzunar circa 91,3 milioane de dolari. Interiorul "apartamentului zburator" arata de vis, avand finisaje dintre cele mai pretentioase, noteaza Click.

Cum se slabea pe vremuri? Cele mai neobisnuite diete din toate timpurile. Dietele nu sunt o inventie moderna. Kilogramele in plus preocupa omenirea din cele mai vechi timpuri, iar medicii au inventat, de-a lungul vremii, fel de fel de metode, care de care mai trasnite, care ar fi ajutat, chipurile, supraponderalii sa se subtieze. Cateva dintre regimurile intrate in istorie, in Libertatea.

A descoperit pe Facebook faptul ca sotul ei are o alta nevasta. Cum a aflat totul. O britanica a avut un soc imens dupa ce a descoperit pe Facebook faptul ca sotul ei, cu care avea un copil, avea in paralel o alta casnicie. Andrew O'Clee, in varsta de 36 de ani, a intalnit-o pe sotia sa, Michelle, in anul 2000 si s-au casatorit opt ani mai tarziu. La scurt timp a inceput o viata dubla cu o alta femeie, chiar in timp ce incerca sa aiba un copil cu sotia sa. Continuarea pe Stirile Pro Tv.