​Exista un aeroport in lume de unde nu s-a pierdut niciodata un bagaj. In cei 21 de ani de existenta, aeroportul japonez Kansai (Osaka) detine recordul de a nu fi pierdut niciodata vreun bagaj. Conform clasamentului pentru 2015 al celor mai bune aeroporturi in materie de tratament rezervat bagajelor, lider este aeroportul japonez Kansai din Osaka. Niciodata aici nu s-a pierdut niciun bagaj. Totodata, aeroportul Kansai se poate lauda si cu cel mai lung terminal din lume de 1,7 kilometri. Iata lista primelor 10 aeroporturi din lume in privinta tratamentului bagajelor: 1. Kansai Osaka; 2. Hong Kong; 3. Singapore Changi; 4. Taiwan Taoyuan; 5. Incheon Coreea de Sud; 6. Tokyo Haneda; 7. Copenhaga; 8. Munchen; 9. Zurich; 10. Tokyo Narita, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

A vrut sa-si tatueze singur numele fiului sau pe mana, iar ca sa prinda curaj s-a imbatat. Rezultatul este dezastruos. Un barbat din Marea Britanie care a decis sa-si tatueze singur pe brat numele fiului sau trece acum printr-un cosmar. Si asta dupa ce a facut o greseala de scriere pe care a corectat-o in cel mai neferict mod cu putinta. Tom Moffatt, in varsta de 27 de ani, a vrut sa-si tatueze numele "Riley" pe bratul strang. In curand si-a dat seama ca... il scrisese gresit, asa ca l-a corectat in cel mai nefericit mod cu putinta. Barbatul a incercat sa isi faca si o cruce in 2012, la cateva luni dupa ce baiatul lui, in varsta de patru ani, a venit pe lume. Iar povestea nu se opreste aici: tot pentru fiul lui a incercat sa isi scrie pe mana "sony boy", tot fara succes. Acum, Tom, care mai are si o fetita, Kya, in varsta de doi ani, se declara socat. Si asta pentru ca, spune el, i-a fost foarte usor sa gasesaca pe internet un kit de tatuat, de 70 de lire sterline, pe care sa il cumpere. Beat, s-a tatuat singur, in camera de zi, anuntaStirileProtv.ro.

Aceasta este cea mai mare supa din lume. Uite cate mii de kg are. O echipa de bucatari din Bosnia-Hertegovina spune ca a preparat cea mai mare supa din lume - 4.124 de kilograme -, intr-o incercare de a dobori recordul actual inscris in Guinness Book, tentativa urmand sa fie omologata. La capatul a opt ore petrecute pentru prepararea supei, care a avut loc sub privirile a sute de curiosi, intr-o piata din Sarajevo, bucatarii au ciocnit cupe cu sampanie deasupra unei oale uriase, informeaza 20minutes.fr, preluat de Mediafax. Tentativa lor trebuie sa fie omologata de o comisie a Guinness Book, informeazaClick.

Cele mai tari picturi pe burtici de viitoare mamici! Printre femeile gravide exista o moda potrivit careia mamicile isi picteaza burticile. Maria Bradley este o britanica cunoscuta in tot Regatul pentru talentul ei de a picta burtici. Artistul abordeaza tot felul de teme, de la desene animate si pana la peisaje. Burticile fac senzatie pe Internet si atrag sute de like-uri. Afacerea ii merge foarte bine Mariei Bradley si zeci de mamici se lasa pe mainile artistei. Singura conditie? Femeile sa fie cel putin in a saptea luna de sarcina si burta sa fie evidenta, scrieLibertatea.

Ani intregi petrecuti in soare, apoi nenumarate ore la solar. Ce a patit aceasta tanara din SUA la numai 22 de ani. Familia unei tinere din Massachusetts, SUA, care a murit de cancer la piele, cauzat cel mai probabil de solar, a inceput o campanie impotriva saloanelor de bronzat. Glenna Kohl din Barnstable a petrecut ani intregi stand la soare, pe vremea cand era salvamar. Si daca nu era de ajuns, tanara a strans ore intregi si la saloanele de bronzat odata ajunsa la facultate. In 2005, imediat dupa ce a absolvit facultatea, Glenna a fost diagnosticata cu melanom. Trei ani mai tarziu, la numai 26 de ani, tanara a pierdut lupta cu cancerul, anuntaStirileProtv.ro.