Ce se intampla cand un cersetor incearca sa le ofere bani trecatorilor. Rezultatele dezamagitoare ale unui experiment social. S-au facut multe experimente sociale despre cum ii privesc trecatorii pe oamenii strazii si cum reactioneaza cand acestia fie dau semne ca s-ar simti rau, fie ca le este foame, insa un nou clip pune lucrurile intr-o alta perspectiva. Cum ai reactiona daca un cersetor ti-ar oferi toti banii sai? Asta s-a intrebat Yousef Saleh Erakat, care a vrut sa vada reactia oamenilor pusi in fata unei asemenea situatii. Iar concluziile au fost dezamagitoare. Erakat s-a deghizat in cersetor si a stat in strada cateva ore, cu o pancarta inscriptionata cu mesajul "Nimeni nu a devenit vreodata sarac pentru ca le-a dat celor din jur" si a incercat sa le ofere bani trecatorilor. Raspunsurile celor din jur au fost, in mare parte, negative si nepoliticoase. "N-am nevoie de banii tai. As putea sa te cumpar cu totul", ii spune un barbat, in timp ce altii il injura, iar unul este la un pas sa-l ia la bataie, scrieStirileProtv.ro.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

In 1972 a evadat, acum s-a predat sa fie tratat. Nicaieri nu-i mai bine ca la puscarie! Cel mai urmarit fugar din SUA s-a predat dupa 43 de ani de la evadare. Clarence David Moore a vrut sa beneficieze de tratament medical gratuit. Infractorul, acum in varsta de 66 de ani, a evadat dintr-o inchisoare din statul Carolina de Nord in iunie 1972, unde intrase in iulie 1967. Clarence David Moore avea doar 23 de ani cand a fost condamnat si urma sa ispaseasca o pedeapsa de 11 ani pentru jaf armat. Daca statea cumintel, americanul ar fi fost eliberat in iunie 1978. Nu a apucat insa, pentru ca intr-o seara, in 1972, profitand de neatentia gardienilor la schimbarea turei, si-a luat talpasita. Timp de 43 de ani a dus o viata ca in filme, evitand politia, schimband identitati si alergand prin toata America. Cand a reusit sa i se piarda urma, ghinion: l-au ajuns bolile. Singur pe lume si satul sa fie un fugar, Moore a "poposit" luni, 20 aprilie, la sediul politiei din Frankfort, Kentucky, si s-a predat, anuntaClick.

Albinosii din Africa, sub protectia armatei. Persoanele albinoase din Africa sunt puse sub protectia politiei si a armatei in incercarea disperata a autoritatilor de a opri vanatoarea acestora, care a devenit o problema grava. Multi albinosi sunt rapiti, mutilati si ucisi pentru organele lor sau parti ale trupului care sunt folosite de vraci in ritualuri magice, despre care cred ca ar aduce noroc, dragoste si bunastare. Astfel, in mai multe state africane cei care ii ataca pe albinosi sau sunt prinsi cu parti din trupurile acestora sunt ucisi pe loc. Adolescentii albinosi sunt cazati in case speciale ce sunt pazite non-stop de armata, ca sa-i tina departe de atacatori, informeazaLibertatea.

O femeie s-a razbunat pe iubitul necredincios punandu-i in cada plina cu apa colectia de produse Apple. O femeie inselata a gasit cea mai buna metoda de a se razbuna pe iubitul necredincios, punandu-i in cada plina cu apa toata colectia de produse Apple. Dupa ce utilizatoarea Twitter @foolishnessfly2 a descoperit ca partenerul ei se intalnea si cu alta femeie, a adunat din casa toate gadgeturile lui, intre care un iMac, un iPad, cateva telefoane aceeasi marca si doua MacBook, pe care le-a pus apoi in cada plina cu apa si spuma, potrivit The Mirror. Actul de razbunare ar putea sa "omoare" toate aceste dispozitive, care valoreaza cateva mii de euro. Ca "rasplata" sa fie si mai crunta, femeia a facut poze, apoi le-a postat pe Twitter. Postarea a fost redistribuita de peste 15.000 de ori, scrieStirileProtv.ro.

Pe aici au intrat hotii care au plecat cu 275.000.000 de dolari. Imagini senzationale de la jaful secolului din Londra! Hotii care au dat "tunul" de 275.000.000 de dolari in timpul mini-vacantei de Paste, intre 3 si 7 aprilie, la depozitul Hatton Garden, au intrat in camera securizata prin perete. Banda de talhari a reusit sa dea o ditamai gaura in peretele care masura 50 cm cu ajutorul unei foreze (n.r. utilaj de gaurit). Spatiul a fost suficient de incapator pentru ca infractorii sa scoata in voie 72 de cutii cu valori. Politia metropolitana a luat mostre de ADN din depozit si spera sa dea de urma hotilor cat mai repede, anuntaClick.