Si-a lasat fiica sa fie mancata de gandaci. O americanca din Oklahoma a fost aruncata dupa gratii dupa ce si-a lasat fiica in varsta de doar cinci luni sa moara si sa fie mancata de gandaci. Micuta Alice a fost gasita fara viata de medici dupa ce chiar mama sa, Brittany Cherokee Dawn , a sunat la numarul de urgenta pentru a anunta ca bebelusul nu mai respira. Retinuta de anchetatori, americanca a incercat chiar sa dea vina pe ceilalti copii ai sai pentru moartea micutei si a spus ca fiii sai gemeni, in varsta de un an si jumatate, si-ar fi ucis surioara, noteaza Libertatea.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Femeia care este alergica la sotul ei si nu poate nici macar sa-l sarute. Problemele grave pe care le are britanica. Kerrie Armitage, o femeie din Marea Britanie, in varsta de 28 de ani, are parte de un cosmar, din 2013, cand a fost diagnosticata cu o urticarie provocata de apa. Problema lui Kerrie este atat de grava incat, de doi ani, nici macar nu-si poate saruta sotul, daca buzele acestuia sunt umede, potrivit The Mirror. In cazul in care sotul ei, Peter, cu care este casatorita de patru ani, nu isi usuca buzele inainte, femeia se trezeste cu o urticarie puternica pe tot corpul. Kerrie a fost nevoita sa renunte la slujba ei, din cauza ca nu mai putea sa se apropie de apa, informeaza stirileprotv.ro.

15 lucruri fascinante despre paianjeni pe care probabil nu le stiai. Cum arata "devoratorul de pasari". Lumea arahnidelor este diversa si fascinanta, iar dintre toate aceste fiinte paianjenii ies in evidenta. Tes panze incredibil de complexe si de puternice, unii pot creste atat de mult incat sa fie capabili sa manance pasari, iar altii se hranesc cu "verii" lor mai mici. Arahnidele au propriul lor urias asemenea biblicului Goliat. Este vorba despre tarantula Goliat care traieste in padurile tropicale din nord-estul Americii de Sud, un pradator oportunist care consuma cam tot ce ii trece prin fata si are o dimensiune potrivita. Hrana sa este formata, in principal, din alte nevertebrate, in special rude ale ramelor si mai rar mamifere, amfibieni sau reptile. Integral in Descopera.ro.

E platita regeste sa stea in vacanta tot anul. Are cea mai tare slujba din lume. Rhiannon Taylor, o australianca de 29 de ani, e angajata unei mari companii turistice sa calatoreasca in jurul lumii. Tanara trebuie sa testeze hoteluri de lux, plaje exclusiviste, meniuri gastronomice opulente, geamantane de calatorie, haine de fite si fel de fel de accesorii turistice in timpul vacantelor ei din Miami, Indonezia, Mexic, Los Angeles sau Hong Kong. Apoi, le fotografiaza si le da calificative. Numai in 2014, Rhiannon a primit aproape 1 milion de dolari ca sa duca un trai de cinci stele, scrie Click.ro.

Ce a patit un jocheu in cea mai jenanta cursa din cariera lui. Australianul Blake Shinn a ajuns de rasul internetului. Barbatului i-au cazut pantalonii in vine in timpul unei competitii, desfasurate in Anglia. La cei 27 de ani ai sai, Blake Shinn a devenit celebru. Nu pentru vreo cursa castigata, ci pentru ca i-au cazut pantalonii chiar inainte de linia de sosire. "Mi-au cazut pantalonii si nu am putut face nimic in privinta asta", a spus rusinat jocheul care a incheiat cursa pe pozitia a 2-a, noteaza Libertatea.ro.