Jucariile sexuale de pe vremea strabunicii. Ti-e si frica sa te atingi de ele. "Masturbarea este inca o metoda foarte des folosita pentru a elimina tensiunea". Acestea este un argumentul invocat de Dr. OZ. Daca doctorul recomanda, atunci e sanatos sa ai macar unul pe-acasa. Ca sa raspunda nevoilor vitale, stiinta medicala n-a stat cu mainile in san si, de-a lungul istoriei, a nascocit diverse inventii care sa faca femeile mai fericite. Vibratoarele s-au bucurat si in trecut de o mare popularitate, chiar daca au ramas un subiect la fel de tabu. Si daca tot vorbim de ele, e timpul sa ne intoarcem la origini si sa rasfoim cateva pagini din istoria jucariilor sexuale, in Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cei mai batrani proaspat insuratei. La 102 ani, un britanic a decis sa se insoare cu iubita sa, in varsta de 91 de ani. Doi britanici trecuti prin viata demonstreaza ca dragostea nu cunoaste varsta. El are 102 ani, iar ea 91 si sunt impreuna de peste un sfert de veac, insa de-abia anul acesta au decis sa-si oficializeze relatia. Nunta va avea loc in iunie, iar la ceremonie au fost invitati si reprezentanti Cartii Recordurilor, intrucat, dupa ce isi vor jura iubire in fata altarului, cei doi vor deveni cei mai batrani proaspat insuratei din lume, anunta Stirile Pro Tv.

Asta le intrece pe toate! Metoda inedita prin care s-a razbunat o tanara pe iubitul infidel. O tanara inselata a descoperit cea mai buna metoda prin care sa se razbune pe iubitul necredincios, punandu-i in cada plina cu apa toata colectia de produse Apple. Ea a publicat pe internet intreaga isprava. La scurt timp dupa ce a descoperit ca este inselata, femeia a pus la cale un plan de razbunare impotriva iubitului infidel. In prima faza, ea a adunat din casa toate dispozitivele Apple care apartineau acestuia, printre care un iMac, un iPad, cateva iPhone-uri si doua MacBook-uri, potrivit Click.

Danemarca inventeaza conceptul de "sex patriotic". Masurile luate de autoritatile daneze pentru a-i face pe locuitori sa "repopuleze natiunea". Danemarca, o tara care se confrunta cu o rata a natalitatii extrem de scazuta, a demarat campania "Do it for Denmark" ("Faceti sex pentru Danemarca"), cu scopul de a-i incita pe locuitorii ei sa "repopuleze" natiunea. Desi este confruntata cu o rata a natalitatii foarte scazuta, Danemarca nu duce insa lipsa de idei, noteaza Mediafax.

E platita regeste sa stea in vacanta tot anul. Are cea mai tare slujba din lume. Rhiannon Taylor, o australianca de 29 de ani, e angajata unei mari companii turistice sa calatoreasca in jurul lumii. Tanara trebuie sa testeze hoteluri de lux, plaje exclusiviste, meniuri gastronomice opulente, geamantane de calatorie, haine de fite si fel de fel de accesorii turistice in timpul vacantelor ei din Miami, Indonezia, Mexic, Los Angeles sau Hong Kong. Apoi, le fotografiaza si le da calificative. Numai in 2014, Rhiannon a primit aproape 1 milion de dolari ca sa duca un trai de cinci stele, scrie Click.