Uita de Colosseum! In Italia s-a deschis Muzeul Excrementelor! Italia este una dintre cele mai cautate destinatii de catre turisti tocmai datorita atractiilor sale, pentru cultura ei bogata si pentru numeroasele opere de arta cu o valoare inestimabila pe care le adaposteste. De la Colosseumul din Roma, la Turnul din Pisa si Muzeul de Arheologie din Napoli, mii de turisti merg in fiecare an sa le vada. Insa, acum intr-un sat mic italian, s-a deschis si un muzeu unic in lume. Acesta se numeste Museo Della Merda ( Muzeul Excrementelor). Institutia este descrisa ca o "facilitate dedicata studiului fecalelor umane si animale". Mai mult de atat, Museo Della Merda se doreste a fi "o agentie pentru schimbare" care adaposteste "documente si informatii despre excremente in cultura, tehnologie si istorie". Muzeul isi mai propune, de asemenea, sa arate "cat de utile sunt excrementele in viata de zi cu zi". Museo Della Merda se afla in satul Castelbosco din provincia Piacenza si a fost fondat de fermierul Gianantonio Locatelli din satul Castelbosco care a dorit sa utilizeze 100 000 de kilograme de excremente produse de animalele lui intr-un mod cat mai util. Muzeul se poate vizita doar in weekend, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Secretul tinut de un batran singuratic pana la moarte. Rudele au avut o surpriza neplacuta cand au aflat cui i-a lasat averea. Un pensionar singuratic din Marea Britanie, care nu mai avea niciun membru al familiei aproape, si-a schimbat testamentul pe patul de moarte, iar cazul a ajuns acum la tribunal, scrie Daily Mirror. Ronald Butcher, descris de vecini drept un batranel tacut si introvertit, si-a lasat toata averea in valoare de aproape 800.000 de dolari barbatului care ii curata burlanele casei fara sa-i ceara niciun ban. Decizia batranului, care a murit in 2013, a starnit furia unui var si a unor prieteni de familie, care sustin ca ei erau beneficiarii de drept ai testamentului. Acum, ei l-au dat in judecata pe Daniel Sharp, mostenitorul averii fabuloase. Sharp, in varsta de 45 de ani, marturiseste ca s-a imprietenit cu Ronald Butcher in urma cu mai multi ani si ca era singurul care ii mai alina singuratatea, vizitandu-l de fiecare data cand se afla in zona, anuntaStirileProtv.ro.

In Polonia au aparut masinile-bancomat. O banca din Polonia a decis sa aduca banii lichizi mai aproape de clientii sai din orasul Varsovia si a montat bancomate pe masini. Cei de la banca cu pricina au echipat patru modele electrice BMW i3 cu un bancomat. Ideea a fost foarte bine primita mai ales in randul tinerilor care sunt prea ocupati sa mai ajunga la bancomate. Pentru a putea folosi serviciul de livrare a bancomatului la domiciliu sau in orice alt punct al orasului Varsovia, clientii trebuie sa dispuna de o aplicatie, botezata Money Collection, disponibila pentru utilizatorii de iOS si Android. Conform lui Dominik Fajbusiewicz, reprezentant al Idea Bank, daca asteptarile sunt pe masura, serviciul va fi extins si in alte orase din Polonia, informeaza Libertatea.

Au crezut ca isi inchiriaza casa unor nuntasi, dar ce au gasit dupa 3 zile e greu de descris. Patania unui cuplu din Canada. Doi soti canadieni au crezut ca fac rost de bani pentru inca o rata la casa, dar s-au ales cu o paguba uriasa. Si-au inchiriat locuinta pentru trei zile, prin intermediul unui site specializat. Conform contractului, casa urma sa fie folosita da cativa adulti venit in Calgary pentru o nunta. In realitate, potrivit vecinilor, aici a parcat un autocar cu petrecareti. "Invadatorii" au devastat locuinta cocheta, iar pagubele sunt estimate la 75 de mii de dolari. Politistii cred ca locuinta a fost scena unei orgii, cu alcool si droguri. Firma care a intermediat inchirierea va plati acum renovarea si pagubele, scrieStirileProtv.ro.

Un african de 45 de ani isi vrea partenera inapoi acasa de la azil. Moare de foame de dorul sotiei de 88 de ani. Un african de 45 de ani, casatorit cu o britanica de 88 de ani, sufera enorm pentru ca partenera lui de viata e inchisa intr-un azil, in Marea Britanie, iar medicii nu vor sa o externeze. Barbatul, originar din Gambia, a declarat ca va intra in greva foamei, daca nu-i dau iubita acasa. Beryl (88 de ani), din Bristol, Marea Britanie, a ajuns in Gambia in 1998, dupa ce a iesit la pensie, si l-a cunoscut pe Ousman Jatta (45 de ani), intr-un magazin. Barbatul a cucerit-o dupa ce i-a tradus ce ii spunea vanzatoarea si a ajutat-o sa cumpere ce isi dorea. Diferenta de varsta de 43 de ani nu a fost o problema pentru ei: dupa patru ani in care au fost iubiti, in 2002, Beryl si Ousman au decis sa se casatoreasca, anuntaLibertatea.