Uluitor! Comunica cu sotul mort de 11 ani. Povestea unei femei din SUA a socat lumea. Aceasta sustine ca inca comunica cu sotul ei, un fost jurnalist al publicatiei Sacramento Bee, care a murit in 2004. Max Besler s-a stins din viata la varsta de 56 de ani, in 2004, dupa ce a pierdut lupta cu cancerul. Insa sotia acestuia sustine ca barbatul nu era pregatit sa moara si din cauza aceasta cei doi inca mai comunica. Femeia a povestit ca la un an dupa moartea acestuia a observat pe oglinda din baie, subit si total neasteptat, urma unei maini de barbat, desi in casa nu se mai afla nimeni si toate usile erau inchise. "Parea ca ar fi fost facuta cu o pudra alba si se vedea toata constructia oaselor ca la o radiografie", a povestit Janis. Speriata femeie si-a chemat fiul de 14 ani acasa, care era plecat afara la joaca, gandindu-se ca poate a facut el o gluma proasta. Insa cand baiatul si-a pus mana pe urma de pe oglinda, mana lui era mult mai mica decat aceasta, noteaza Libertatea.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Cocaina in valoare de 17 mil. de dolari, descoperita de angajatii unui lant de supermarket-uri din Berlin in cutii de banane. Personalul supermarket-urilor Aldi din Berlin a trait un soc la inceputul acestei saptamani. Angajatii au descoperit cocaina in cutiile de banane. In total, politistii au gasit 386 de kilograme de cocaina, in valoare de 17 milioane de dolari. Drogurile ascunse in cutiile de banane au ajuns in 14 magazine Aldi din Berlin. Este cea mai mare cantitate de cocaina gasita de politisti in Berlin. In mod cu totul surprinzator, nu este prima data cand in magazinele Aldi din Germania a fost gasita cocaina. In ianuarie 2014, autoritatle au confiscat 140 de kilograme de cocaina ajunse in supermarket-uri tot in cutii de banane, informeaza stirileprotv.ro.

Sfaturi de la 1900 pentru gasirea unei neveste. In 1883, un pastor pe nume George W. Hudson a scris o carte cu "sfaturi pentru barbati", sfaturi cu ajutorul carora burlacii sa isi gaseasca o sotie potrivita. Asigurati-va ca viitoarea sotie are un cap "bulbos" - asa suna una dintre recomandarile formulate intr-o carte care promitea ca asigura succesul unei casnicii. In acea perioada, frenologia, o teorie conform careia exista o corelatie intre caracterul si functiile intelectuale ale individului, pe de o parte, si conformatia craniului, pe de alta parte, era foarte populara. Prin urmare, multe trasaturi fizice erau asociate cu particularitati ale personalitatii. Femeile cu capul rotund erau considerate mai atragatoare, mai energice si "bine sexuate". De asemenea, burlacii erau incurajati sa aleaga o sotie care poate sa ridice greutati, informeaza Descopera.ro.

Au facut sex in plina zi pe o plaja si acum risca 15 ani de inchisoare! Un barbat si o femeie din SUA risca o pedeapsa de pana la 15 ani de inchisoare dupa ce au fost gasiti vinovati de jurati pentru ca au fost surprinsi facand sex in plina zi pe o plaja din Florida, unde se aflau si copii. Jose Caballero( 40 de ani) si Elissa Alvarez( 20 de ani) au fost acuzati fiecare de indecenta si de comportament lasciv dupa ce au facut sex pe plaja publica Bradenton, in plina zi. Momentul a fost filmat, iar martorii sustin ca o fetita de 3 ani i-a vazut pe cei doi in timp ce faceau sex. Caballero si Alvarez vor fi inregistrati si pe lista delincventilor sexuali din Statele Unite, scrie Libertatea.ro.

Cum arata botul unui Boeing 737 dupa ce a lovit o pasare in timpul unei aterizari, in Turcia. Un avion al companiei Turkish Airlines a fost avariat serios dupa ce a izbit o pasare sau un stol de pasari, in timpul unei aterizari. Mai multe imagini postate pe Twitter arata cum varful aeronavei Boeing 737 a fost indoit si crapat la impact. Niciun pasager nu a fost ranit, iar pilotul a aterizat in siguranta, potrivit The Mirror. Avionul decolase de pe Aeroportul Istanbul si a aterizat in Nehsehir. In urma impactului au fost avariate si unele zone din aripi, noteaza stirileprotv.ro.