Aventura fatala pentru un barbat din Galati. A cazut de la etajul 5 al unui hotel, dupa ce sotia l-a surprins cu amanta Incident absolut socant intr-un hotel din Bucuresti. Speriat ca a fost prins de nevasta in pat alaturi de o alta femeie, un barbat infidel a incercat sa fuga pe balcon. Nu a realizat insa ca luase o camera situata la etajul 5 si, in nebunia generala, cel mai probabil s-a dezechilibrat si a cazut pe asfalt, de unde nu s-a mai ridicat. Individul avea 47 de ani si era marinar. Barbatul, care era de loc din Galati, ar fi mintit-o si i-ar fi spus ca nu este casatorit. Drept urmare, era in cautarea unei prietene. Dupa doi ani, in care au stat la povesti cei doi s-au intalnit, joi. Amorezii nu s-au asteptat insa ca la usa sa bata sotia individului, care il insotise in Capitala si care era plecata in oras cu treburi. Potrivit anchetatorilor, in momentul in care sotia barbatului ar fi aparut in apartament, acesta a iesit pe balconul de la ultimul etaj, a incercat sa coboare, insa in acel moment s-a dezechilibrat si a cazut. Barbatul a cazut 13 metri in gol si nu a avut nicio sansa, informeaza Stirile Pro Tv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Evadat din "Inchisoarea Ingerilor" prins dupa 56 de ani Frank Freshwaters (79 de ani) a fost condamnat in 1957 pentru omor involuntar, dupa ce a dat cu masina peste un pieton si l-a ucis. Acesta si-a recunoscut fapta si a primit o pedeapsa cu suspendare, insa doi ani mai tarziu a incalcat interdictia de a nu se mai urca la volan. Drept urmare, in 1959, a fost inchis in Penitenciarul Mansfield, din Ohio, unde ar fi trebuit sa ispaseasca 20 de ani de puscarie. In toamna aceluiasi an insa, a reusit sa evadeze dupa ce a fost transferat intr-o alta institutie, iar aproape sase decenii le-a petrecut fugind de autoritati. Norocul i s-a terminat luni, cand a fost arestat in Florida, unde traia intr-o rulota. In urma unui pont, oamenii legii l-au filat pe Frank, iar cand a fost luat la intrebari si i-a fost aratata fotografia din arest, de acum 56 de ani, acesta a spus cine este. Penitenciarul Mansfield a devenit cunoscut din filmul "Inchisoarea Ingerilor", care s-a turnat partial acolo, la inceputul anilor '90, dupa ce institutia a fost inchisa, scrie Libertatea.

Toti soferii au ras cand au vazut ce a aparut in spatele acestui troleibuz din Bucuresti! Mijloacele de transport in comun din Bucuresti sunt o adevarata resursa de fun. Caragiale ar fi scris altfel de piese daca ar fi trait in vremurile noastre si ar fi avut un abonament pe toate liniile. Aproape ca nu exista autobuz, troleibuz, tramvai sau metrou in care sa nu se intample ceva comic. De la comicul situatiei, la cel al personajlor, Bucurestiul este un oras in care nu te poti plictisi. Printre mii de oameni agitati exista si cei care profita de fiecare moment pentru a-si vedea "operele" pe internet devenite virale. Un bucurestean a gasit cea mai originala metoda posibila. A ornat troleibuzul cu o pereche de chiloti si a reusit sa-i faca sa rada pe toti soferii care au vazut nebunia, scrie Cancan.

A slabit 17 kilograme! Vesti bune pentru femeia care, din cauza greutatii, este transportata la serviciu cu o caruta La 40 de ani, Lavinia Archiudea cantareste 226 de kilograme din cauza unei boli de tiroida. Desi kilogramele i-au adus si alte afectiuni, bistriteanca a refuzat sa renunte la viata sa si chiar face eforturi pentru a merge zi de zi la serviciu, chiar daca asta presupune ca o ruda sa o transporte in caruta. Din fericire insa, autoritatile din Sanmihaiu de Campie si o clinica din zona au decis sa ii dea Laviniei o mana de ajutor pentru a urma o dieta stricta. "Nu imi vine sa cred ca intr-o luna am slabit deja 17 kilograme! Imi fac acasa branza de vaci slaba, iaurt degresat, ma descurc cu ce am prin gospodarie. Acum astept sa vina caldura si sa apara legumele si atunci va fi mai usor", a marturisit Lavinia, conform Libertatea.

Reactia ospatarilor de pe litoral, atunci cand primesc bacsis. "Cu spaga... nu se stie" Fiscalizarea bacsisului aduce, cum era de asteptat, situatii inedite. In timp ce multi patroni si-au modificat deja casele de marcat pentru a putea elibera noile bonuri fiscale, unii angajati uita de lege. Nu aduc nici macar bonurile pentru consumatie, ce sa mai vorbim de cele pentru banii lasati in plus de clienti. In schimb, la Timisoara, o vanzatoare si-a indeplinit constiincioasa noile obligatii: a eliberat bon fiscal pentru un bacsis dev10 bani. Culmea bacsisului vine de la Timisoara. Un domn a primit un bon pentru spaga de 10 bani, lasata dupa ce a cumparat 300 de grame de parizer si 6 crenvursti. La un bar aflat langa statiunea Mamaia, o bautura racoritoare si o cafea au facut 11 lei. Noi am lasat 15 lei. Dar ospatarul nu ne-a mai adus nota inapoi, nici vorba de un bon pe care sa apara si bacsisul.Reporter: "Pai si cu spaga?" Ospatar: "Nu se stie!" A doua oprire a fost la o cafenea intr-un mall din Constanta. Si aici am comandat doua cafele si o apa, iar nota de plata arata 24,50 lei. I-am dat ospatarului 30 de lei si i-am spus sa-si opreasca diferenta de 5,5 lei, anunta Stirile Pro Tv .