S-a filmat cand dadea spargere la banca. Culmea tupeului! Un hot a pus recent pe Internet imaginile pe care le-a filmat in timp ce spargea o banca. Americanul Dominyk Antonio Alfonseca, de 23 de ani, a intrat in TowneBank din Virginia Beach, in jurul orei 13.40 si a pus in fata angajatului de la ghiseu o nota prin care ii cerea 150.000 $ (circa 594.000 de lei). Dupa ce a primit banii, a plecat de la banca si a postat pe Internet doua filme, in care angajatul bancii ii umplea sacul cu bani. Tanarul a fost arestat dupa numai 22 de minute, sub acuzatia de furt calificat. Alfonseca sustine insa sus si tare ca e nevinovat. Considera ca nu a furat nimic, din moment ce a cerut banii politicos, utilizand in nota formula "va rog", informeaza Click.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Pensionar cu diploma! Si-a terminat studiile dupa 35 de ani. Un britanic de 67 de ani a devenit pensionar cu studii superioare. Dupa 35 de ani de cand si-a inceput studiile, Ray Reddick se poate lauda in sfarsit ca este licentiat. Barbatul din Shoreham, West Sussex, a renuntat la scoala pe cand avea 15 ani, dar in 1980 si-a reluat studiile, optand pentru cursurile unei universitati economice. Sase ani mai tarziu, el a cerut o "pauza de studiu", iar pauza a durat in cazul sau 23 de ani. Abia cand s-a pensionat, barbatul de profesie brutar si-a reinceput cursurile si a reusit sa le termine cu brio, obtinandusi diploma mult dorita, noteaza Libertatea.ro.

O tanara din SUA, pe cale sa intre in Cartea Recordurilor. Limba ei are peste 10 cm: "Lumea ma acuza ca nu este reala". O fata de 18 ani a ajuns vedeta pe internet dupa ce o poza cu ea in care scoate limba a ajuns virala pe internet. Adolescenta isi poate atinge cu limba nasul, barbia si chiar si ochiul cu putin ajutor. Adrianne Lewis este convinsa ca are cea mai mare limba din lume, lunga de 10,16 centimetri. Fata de 18 ani a luat legatura chiar si cu cei de la Cartea Recordurior, asteptand acum confirmarea oficiala a faptului ca detine un record mondial, informeaza stirileprotv.ro.

Descoperire incredibila! Ce a gasit o femeie in interiorul unui copac. Un ofiter al protectiei animalelor din California a fost uimit sa gaseasca o catelusa gestanta in interiorul unui copac. Shirley Zindler se plimba impreuna cu copilul ei intr-un parc cand a vazut patrupedul. Cand s-a dus sa o salveze, catelusa se zbatea, era speriata si incerca sa muste. Totusi, cu ajutorul unui echipaj de salvare, Zindler a reusit sa o scoata nevatamata din copac. Aceasta cantarea numai trei kilograme, fiind subnutrita, scrie Click.

O fantoma baga in sperieti o familie de musulmani din Anglia. Si-au dorit sa imortalizeze momentele de relaxare petrecute in Parcul Roundhay, de langa orasul britanic Leeds, dar ce a aparut in cadrul fotografiei pare desprins din filmele horror. Totul a inceput in timpul vacantei de Paste. Sora lui Nurul Islam (37 de ani) s-a oferit sa-i fotografieze pe Mayrian Islam (11 ani) si pe Ryhan Kaliq, nepotul de 9 ani, in fata unui monument construit in 1812 si care se afla in perimetrul parcului. Ceea ce nu stiau, pana cand au vazut cu ochii lor, este ca erau panditi, din spate, de o aratare ciudata cu constitutie umana, imbracata intr-o pelerina neagra, care cobora scarile si se indreapta catre ei cu bratele ridicate. Si-au dat seama de fenomenul straniu abia cand au descarcat pozele, anunta Libertatea.ro.