Vor sa planteze un miliard de copaci cu ajutorul dronelor. O companie britanica a anuntat ca lucreaza la un proiect amplu prin care toate zonele cu defrisari masive, de oriunde din lume, sa fie reimpadurite. Metoda folosita in acest scop e una inedita: cu ajutorul dronelor. Dronele vor zbura la o distanta de maximum doi metri de sol si vor plasa fie seminte, fie lastari, in aria desemnata anterior. Obiectivul e ca in fiecare an sa fie plantati un miliard de copaci, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un australian sustine ca a fotografiat un OZN. Pana acum, el ar fi vazut aproximativ 500 de obiecte zburatoare neidentificate. Un australian afirma ca a reusit sa vada un vizitator extraterestru, sambata, dupa ce un OZN ar fi aparut pe cer, in regiunea Northern Territory. Conform Daily Mail, este vorba despre Alan Ferguson, care sustine ca a si fotografiat acel moment, undeva deasupra casei sale din Acacia Hills, la 50 de km de Darwin. Barbatul afirma ca este un specialist in Obiecte Zburatoare Neidentificate si are chiar si un website, UFOTerritory, unde publica "intalniri de gradul III" care s-ar fi produs in Australia. Intamplarea de sambata nu pare sa-l fi surprins pe Ferguson, care a declarat pentru Daily Mail ca, pana acum, a fost martor la aproximativ 500 (mai mult sau mai putine) de astfel de intalniri cu extraterestrii, anuntaStirileProtv.ro.

A lasat Hollywoodul ca sa vaneze jihadisti!Gestul uluitor al unui actor din Piratii din Caraibe. Michael Enrigh si-a socat apropiatii dupa ce a abandonat Hollywoodul pentru a pleca in Siria, unde doarme cu Kalasnikovul langa el si vaneaza jihadistii gruparii Statul Islamic. Starul, care a aparut in numeroase filme de la Hollywood, printre care "Piratii din Caraibe", unde a jucat alaturi de Johnny Depp sau "Knight And Day", unde a fost coleg de platou cu Tom Cruise, a renuntat sa mai joace roluri si a plecat in Siria, unde s-a dus sa lupte de-a binelea impotriva jihadistilor. Michael a spus ca a luat aceasta decizie si s-a alaturat grupului de luptatori straini The Lions Of Rojava pentru ca l-a revoltat felul in care militantii gruparii islamiste i-au macelarit ca pe niste oi pe ostaticii occidentali. Actorul britanic, in varsta de 51 de ani, nu are pregatire militara si este constient ca aventura sa in muntii Sinjar din nordul Siriei poate fi mortala.El si-a postat imagini pe facebook in care arata cum doarme acum in muntii Siriei, cu Kalasnikovul in permanenta langa el, el poreclindu-si arma Olga, informeazaLibertatea.

Un american a platit 100 de dolari pentru un dulap. E uluitor ce comoara a descoperit apoi in sertarul secret al comodei. Un american din Texas a gasit o adevarata comoara intr-o piesa de mobilier cumparata la targul de antichitati. A platit 100 de dolari pentru o comoda cu trei sertare, din lemn sculptat manual. Habar nu avea la momentul tranzactiei ca ce se afla in interior valoareaza mult, mult mai mult. Cand a incercat sa o urce in masina, a auzit un sunet metalic, neobisnuit, iar la o verificare mai atenta a facut descoperirea: un sertar secret, plin cu bratari, coliere si inele din aur si pietre pretioase, monede din aur si argint, precum si timbre, scrisori si medalii din timpul Razboiului Civil. Desi toate acestea l-ar face un om foarte bogat, cumparatorul incearca sa il gaseasca pe proprietarul de drept, pentru a-i da inapoi mostenirea de familie, scrieStirileProtv.ro.

Pestisorul auriu a ajuns la cutit. Monty, un simpatic pestisor auriu, a fost operat de urgenta zilele trecute, din cauza unei tumori care i se dezvoltase la unul dintre ochi. Echipa de medici din Bristol, Marea Britanie, a folosit un tub prin care i-a asigurat necesarul de apa, insa prin care i-au administrat si anestezia solubila. Desi si-a pierdut ochisorul bolnav in urma interventiei ce a costat 280 de euro, micutul Monty s-a recuperat de minune, iar acum inoata jucaus prin acvariu, asteptand sa afle noi "dorinte" ale stapanilor sai, anuntaLibertatea.