Si-a facut un tatuaj de care este foarte mandru, crezand ca inseamna "putere". Care este insa adevarata semnificatie. Un fost militar a aflat pe pielea lui ce inseamna sa nu te informezi bine inainte sa-ti tatuezi cuvinte in alte limbi. Barbatul a vrut neaparat un desen care sa reprezinte toate greutatile prin care a trecut, asa ca a ales cuvantul "putere", scris insa in ebraica, relateaza Buzzfeed. De fapt, militarul are scris pe brat cuvantul "matzo", care descrie un fel de biscuit. Tanarul care a facut fotografia a declarat ca soldatul a fost pacalit si ca nu este primul caz de acest fel pe care il vede, relateaza stirileprotv.ro.

Faze tari Foto: Colaj foto

Un "turist compulsiv". Povestea epica a unui francez care sufera de mania calatoritului. Multi dintre noi simt nevoia sa plece intr-un concediu din cand in cand. Unii dintre noi simt aceasta nevoie constant si nu se pot opri. Dromomania se manifesta printr-o nevoie constanta de a calatori. Este un "turism patologic" de care au suferit numerosi francezi intre anii 1886 si 1909. Dromomania este un simptom intalnit in general la persoanele care sufera de boli psihice. Acesta consta in deplasari indelungi si repetate, fara scop, din cauza unui impuls patologic de a merge. Europenii au facut cunostinta cu aceasta manie cand Jean-Albert Dadas, un instalator de gaze din Bordeaux, a fost internat la Spitalul Saint-Andre, in 1886, dupa ce s-a intors dintr-o calatorie cu adevarat epica. El s-a prezentat extenuat, dar si confuz. Totodata, nu putea sa isi aminteasca unde a fost si ce a facut, noteaza Descopera.ro.

Mananca zilnic un kilogram de nisip. O batranica din India, in varsta de 92 de ani, i-a uimit pe medici cu starea ei de sanatate perfecta in ciuda faptului ca, de mai bine de 80 de ani, mananca in fiecare zi cate un kilogram de nisip, de care e dependenta. Sudama Devi a marturisit ca are acest obicei inca din copilarie. Ea a inceput sa manance nisip pe cand avea 10 ani, in urma unui pariu cu niste prieteni, si i-a placut atat de mult gustul, incat nu a mai putut renunta la el. Devi consuma patru farfurii de nisip pe zi, care, adunate, inseamna un kilogram, scrie Libertatea.ro.

Primul peste cu sange cald din lume, descoperit de cercetatorii americani. Primul peste cu sange cald din lume a fost descoperit recent de oceanologii americani in largul coastelor californiene, informeaza francetvinfo.fr. Este vorba de prima specie de pesti care prezinta aceasta caracteristica specifica mamiferelor si pasarilor, afirma oamenii de stiinta americani, al caror studiu a fost publicat joi in revista Science. Aceasta caracteristica deosebita ofera pestelui-luna (Lampris guttatus) un avantaj major in mediul sau natural - apele reci de pe fundul oceanului. Acesti pesti poseda cateva mici vase de sange la nivelul branhiilor care transporta sangele cald provenind din interiorul corpului. Acele vase sangvine inconjoara si incalzesc alte vene sangvine din jurul branhiilor, organul respirator al acestor vietuitoare. In final, acest sistem de incalzire interna permite pestelui-luna sa isi mentina creierul la o temperatura mai ridicata si sa isi pastreze muschii activi, pentru a inota mai repede si sa isi prinda prada, noteaza Mediafax.ro.

"Bacsisul" urias lasat mostenire de un milionar din New York celor doua chelnerite preferate. Ce avere avea Robert Ellsworth. Doua chelnerite de la un restaurant din New York s-au trezit mostenitoarele unei mici averi, dupa ce-au aflat ca unul dintre clientii lor preferati le-a inclus in testament. Barbatul, un milionar care a murit anul trecut, la varsta de 85 de ani, le-a lasat cadou un ultim bacsis, cate 50.000 de dolari pentru fiecare. Cele doua povestesc ca Robert Ellsworth era un client fidel al localului in care a mancat in fiecare zi, la pranz si seara, in ultimii 50 de ani. Meniul era acelasi: la amiaza, milionarul se rezuma la un sandvis cu o felie de cascaval, iar seara, la o friptura de vita, pe care o manca doar pe jumatate. Pastra restul pentru cainele lui, dupa cum povestesc vecinii, informeaza stirileprotv.ro.