1.Fiul fostului consilier prezidential Dan Iosif a fost eliberat, ieri la pranz, din Penitenciarul Margineni din comuna I.L. Caragiale. Eduard Dan, de 27 de ani, poreclit "Cristos" a fost arestat pentru trafic cu droguri, scrie CanCan.

2. Monica Columbeanu abia s-a intors din Italia si a intrat deja in febra pregatirilor pentru prezentarile de moda de la Bucharest Fashion Week, unde va defila pe podium pentru patru designeri romani celebri: Laura Olteanu, Mihai Albu, Zina Dumitrescu si Daniel Margarit de la Casa de Blanuri, informeaza Libertatea.

Sotia milionarului Irinel Columbeanu va prezenta marti seara o rochie de mireasa realizata de designerii Laura Olteanu si Mihai Albu. Rochia pe care o va imbraca Monica este facuta din 10 metri de tafta naturala si dantela Chantilly lucrata manual si costa 15.000 DE EURO.

3. Detinutii din iasi se bat pe camera nuptiala, arata Can Can. De la inceputul anului, aproximativ 300 de detinuti au trecut pragul camerei nuptiale amenajate in incinta Penitenciarului Iasi. In medie, se primesc cam 10-15 cereri pe saptamana.

4. Creierul barbatului "se lumineaza" daca salariul lui este mai mare decat al colegului, potrivit unui studiu realizat de cercetătorii britanici publicat în revista Science şi preluat de BBC.

5. Noul Dictionar Explicativ al Limbii Romane (DEX) va fi lansat anul viitor si va aduce cuvinte destul de utilizate zi de zi, dar care pana acum nu se regaseau in astfel de lucrari: pula, pizda, fut, muie sau coaie, scrie Romnet, citati de Can Can.

6. Antreprenorii de pompe funebre ai reginei Elisabeta a II-a au un sicriu pregatit special pentru cazul in care vreun membru al familiei regale britanice ar deceda prematur, in strainatate, relateaza telegraph.co.uk, citat de Ziarul.

7. Creatoarea de moda Romanita Iovan a anuntat ca s-a înscris, de aproximativ o luna, în PLD. Romanita Iovan a declarat ca întotdeauna a avut o orientare liberala în politica si ca s-a inscris in formatiunea liberal-democrata deoarece a considerat ca a ajuns la o maturitate in afaceri si politica pentru a lua aceasta decizie, scrie Ziarul.

8.Howard Donald, membrul formatiei Take That, a facut a spus ca drogurile nu sunt chiar atat de daunatoare organismului uman, iar canabisul este chiar mai putin nociv decat alcoolul. "Canabisul trebuie legalizat. Eu stiu ca este un subiect delicat. Alcoolul este sursa violentei, a batailor. Drogurile mai putin”, a declarat cantaretul, potrivit The Sun, citat de Romantica.

9.Biroul Senatului a decis să închidă discoteca Student Club din complexul Agronomie, în urma unui show erotic organizat marţi seară, petrecere la care au participat şi doi poliţişti de la Secţia 2, aflaţi în timpul serviciului. Potrivit Click, oamenii legii sunt acum cercetaţi administrativ, iar dacă vor fi găsiţi vinovaţi, vor putea fi chiar trecuţi în rezervă.