Ce a uitat un client in taxi este cu adevarat incredibil! Politia este pe urmele lui. Poate ti s-a intamplat si tie sa uiti ceva intr-un taxi. Cel mai usor este sa iti uiti cheile, telefonul sau poate portofelul. Un client din Rusia, insa a uitat un obiect mai... special: o pusca AK-47, din aur masiv. Arma, care se afla intr-o cutie speciala, a fost uitata de un client pe banca de spate a unui taxi din Sankt Petersburg. Compania de taxi a publicat un anunt pe internet, pentru a-l gasi pe clientul uituc si pentru a-i inapoia obiectul. Anuntul a fost insotit si de fotografii ale armei. Mai mult decat atat, autoritatile au deschis si ele o ancheta in acest caz, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

I-a salvat viata fiului de un an cu ajutorul unui iPhone. Ce a observat in poza facuta cu telefonul. O femeie a aflat ca fiului ei sufera de o boala grava, inainte de a fi prea tarziu, dupa ce s-a uitat la pozele facute cu un iPhone si a observat ceva ciudat: ca pupila stanga a baietelui era alba. Ingrijorata de ceea ce a vazut, Stacey l-a dus pe fiul ei de 20 de luni, Zak Sutherland, la spital, unde a fost socata sa afle ca baietelul sufera de retinoblastom, o forma rara de cancer la ochi,care afecteaza copiii sub 5 ani, potrivit The Mirror. Copilul urmeaza acum un tratament complicat cu laserul si face chimioterapie la o clinica din Birmingham, Marea Britanie, anuntaStirileProtv.ro.

Face yoga goala pusca! Cat de flexibila este. Petter Hegre, pasionat de fotografia erotica, este unul dintre cei mai controversati artisti in domeniul sau. Acesta a fotografiat trupurile dezbracate a sute de femei, iar acum a venit timpul sa faca publice fotografii cu nudul sotiei sale. Acesta si-a fotografiat modelul preferat, sotia lui, intr-o serie de pozitii de yoga perfect executate. Luba Shumeyko si-a aratat trupul dezbracat in pozitiile de yoga foarte bine executate, in timp ce sotul ei o imortaliza si se asigura ca postura ei este una corecta, potrivit elle.com. Dupa ce au fost publicate pe site-ul lui Peter si al sotiei sale, pozele au facut inconjurul lumii pe internet. Luba a simtit nevoia sa explice faptul ca a inceput sa faca yoga acum 10 ani, iar acum inca mai face aceste exercitii de trei ori pe saptamana. In plus, internautii rautaciosi au comentat la adresa sanilor ei, spunand ca sunt falsi, insa Luba a negat aceasta informatie, informeazaClick.

Macel la o nunta! Mireasa, socrii-mici si alti nuntasi, ucisi de socrul-mare. Caz incredibil in Serbia acolo unde tatal baiatului care s-a insurat a ucis sase persoane, printre care si pe tanara mireasa si pe parintii acesteia. Motivul? Barbatul nu era de acord cu aceasta casatorie. Barbatul in varsta de 55 de ani, aflat in stare de ebrietate, s-a dus in satul Kanjiza, in cautarea victimelor sale, la o zi dupa nunta cu care nu a fost de acord. Cand le-a gasit, acesta le-a executat cu arma sa de vanatoare, a precizat politia. Atacatorul a fost la randul sau impuscat de un cetatean francez, prieten al tanarului cuplu. Nu se stie pana la aceasta ora daca francezul era sau nu in legitima aparare. Politia a deschis o ancheta pentru a stabili cauzele acestui asasinat, scrieLibertatea.

Caz ciudat in China. O femeie promite sa se casatoreasca cu oricine, dar are o singura conditie. O femeie din orasul chinez Jinan, provincia Shandong, a atras atentia tuturor cu un semn neobisnuit. Femeia, care a aparut pe strada imbracata in rochie de mireasa, tinea un semn pe care scria ca este dispusa sa se casatoreasca cu oricine, potrivit People's Daily. Totusi, tanara are o singura conditie pentru barbatul care ar urma sa ii devina sot. Sa-si permita sa-i plateasca fratelui ei tratamentul medical de care are nevoie. Nu se stie exact de ce boala sufera fratele femeii sau de ce suma are nevoie, insa se pare ca aceasta a ajuns sa apeleze la masuri disperate pentru a-i salva viata, anuntaStirileProtv.ro.