O batrana din China a confundat trenul de mare viteza cu metroul. N-ai sa crezi unde a ajuns! O batranica din Shanghai, care a confundat un tren de mare viteza cu metroul, a ajuns in orasul Nanjing, la aproape 300 de kilometri departare de domiciliul ei. Femeia s-a plans autoritatilor care au adus-o acasa. Batrana s-a urcat din greseala intr-un "maglev", cel mai modern si mai rapid mijloc de transport din China. In doar o ora si sapte minute femeia a ajuns la 300 de kilometri departare de casa. Acesteia nu i s-a parut nimic ciudat pe drum si abia cand a ajuns in gara din Nanjing a realizat ca nu e... acasa. Femeia s-a adresat autoritatilor, insa, fiindca avea auzul foarte slab nu a putut sa le zica de unde vine. In cele din urma, oamenii legii l-au chemat pe fiul batranei care a ajuns la Nanjing si si-a luat mama acasa, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Descoperire uimitoare in gemantanul unei femei marocane. Politia a vazut asta doar cu aparatele de scanare. La inceputul lunii mai, echipele de patrulare din enclava spaniola Ceuta din Africa de Nord au facut o descoperire socanta, dupa ce un geamantan a fost scanat la granita cu aparatura de specialitate. Conform Washington Post, in geamantan se afla, ghemuit, un copil, care - dupa ce a realizat ca a fost descoperit - "a scos capul afara si a spus in franceza: 'Salut, numele meu este Abou". Copilul are 8 ani si este din Coasta de Fildes. El a fost gasit intr-o stare perfecta in acel geamantan roz, care apartinea unei femei de origine marocana, al carei nume nu a fost dat publicitatii. Ulterior, a fost identificat si tatal, care a recunoscut ca acel baiat este fiul sau. Avocatul sau a sustinut insa ca, desi tatal a platit pentru ca fiul sau sa fie adus peste granita, nu stia ca va fi transportat intr-un geamantan. Atat tatal, Ali Ouattara, cat si femeia marocana au intrat in custodia politiei, anuntaStirileProtv.ro.

Nebunie curata! A facut bungee-jumping in pielea goala! Imaginile cu o thailandeza fac furori pe retelele ede socializare dupa ce aceasta a dat dovada de nebunie curata. Tanara a facut bungee-jumping complet dezbracata. Femeie, a carei indetitate nu a fost facuta publica, i-a mintit pe angajatii uui centru de bungee-jumping situat intr-un parc din Thailanda ca va sari in costum de baie. Insa, chiar inainte de salt aceasta, s-a dezbracat complet, spre uimirea angajatilor care nu au mai avut cum sa o opreasca. Imaginile cu ea, cat si o inregistrare video au fost urcate apoi urcate pe o retea de socializare si au devenit in scurt timp virale. In plus, reprezetantii companiei au fost amendati de autoritati pentru saritura indecenta a clientei lor, informeazaLibertatea.

Restaurantul din China unde fetele platesc in functie de lungimea fustei. Cum functioneaza sistemul. Proprietarii unui restaurant din orasul chinez Jinan au implementat o promotie de succes, care este direct legata de lungimea fustei clientelor. Astfel, clientele au parte de reduceri, in functie de cat de lunga sau scurta le este fusta: cu cat este fusta mai scurta, cu atat este mai mare reducerea, potrivit Oddity Central. Promotia a avut un real succes. Fetele, imbracate in fuste cat mai scurte, au format cozi la intrarea in restaurant. Aici, angajatii au masurat cat de scurte sunt fustele. Cea mai mare reducere, de 90%, a fost acordata unei fete care a venit cu o fusta de 33 centimetri deasupra genunchilor. Cea mai mica a fost de 20%, pentru o fusta de 7,5 centimetri deasupra genunchilor, scrieStirileProtv.ro.

Au "uitat" o casa in mijlocul drumului! Cum a fost posibil? Constructorii care lucreaza la un drum in orasul Luoyang din China se confrunta cu o problema inedita: o casa. Casa a ramas in mijlocul dupa ce proprietarul a refuzat sa se mute, nemultumit de despagubirile oferite de autoritatile locale din orasul situat in provincia Henan din centrul Chinei. Drumul nu poate fi inaugurat pentru ca proprietarul nu vrea sa se mute de doi ani, desi a ramas fara curent electric si utilitati, anuntaLibertatea.