A crezut ca s-a bucurat de o noapte pasionala alaturi de sotia lui. Descoperirea facuta imediat dupa l-a marcat pe viata Un barbat din SUA pretinde ca a facut sex, fara sa vrea, cu geamana identica a sotiei sale. Acesta si-ar fi dat seama de greseala numai dupa ce i-a atins femeii sanii. Moment in care a intrat si sotia lui in camera de hotel... Informatia a fost postata de un ultilizator al site-ului de socializare Reddit, care pretinde ca povestea este reala. Sub numele de utilizator "Not Thesis", barbatul pretinde ca a plecat in vacanta cu sotia lui, in Las Vegas. Cei doi au fost insotiti si de "Jody", sora geamana a femeii. Intr-o seara, beat fiind, barbatul ar fi crezut ca face dragoste cu sotia lui, insa atunci cand i-ar fi atins femeii sanii, si-ar fi dat seama ca se culcase de fapt cu "Jody", informeaza StirileProTv.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Buzoienii isi cauta dreptatea la mall! Mall-ul din Buzau ar putea deveni mult mai animat din toamna, cand s-ar putea muta aici si procesele de judecata. udecatoria Buzau isi cauta in aceasta perioada un nou sediu, deoarece din toamna trebuie sa elibereze cladirea pe care o ocupa in prezent. Pentru a gasi cea mai buna solutie, conducerea Tribunalului a facut licitatie si a primit cinci oferte, din care cea mai avantajoasa a fost un spatiu din mallul din oras, in care chiria este de 15.000 de euro lunar. Proprietarul centrului comercial a prezentat un plan de compartimentare a cladirii in vederea asigurarii conditiilor optime de desfasurare a activitatii instantei, scrie Libertatea.

Cea mai folosita aplicatie de comunicare, WhatsApp, a fost interzisa! Barbatii din Cecenia au primit directive de la liderul Ramzan Kadirov sa-si opreasca sotiile sa mai foloseasca aplicatia WhatsApp! Asta deoarece, scandalul aparut cu casatoria fortata a unei tinere a facut inconjurul lumii datorita acesteia. Scandalul de zilele trecute, care a socat tot mapamondul, cand o minora a fost fortata sa se casatoreasca cu un comandant de politie, a devenit imediat viral pe internet. Informatiile s-au propagat imediat cu ajutorul aplicatiei de comunicare Whats App, iar acum liderul cecen Ramzan Kadirov, vrea interzicerea acesteia. "Incuiati-le, nu le lasati sa iasa si atunci nu vor posta nimic", a spus Kadirov, care de altfel este cel care a aprobat casatoria minorei de 17 ani, conform Cancan.ro.

Povestea pisicii care este primar de 18 ani Pisica Stubbs a intrat in istorie ca fiind cel mai longeviv primar-animal al unui oras. Stubbs si-a inceput viata politica in 1997, cand locuitorii din Talkteena, Alaska, saturati de candidatii care promiteau mai nimic, l-au ales primar. Mai in gluma mai in serios, alegerea s-a dovedit a fi una benefica. Oraselul s-a transformat rapid intr-o importanta destinatie turistica. Zilnic, intre 30 si 40 de turisti veneau sa o vada pe celebra pisica. Acum, numarul acestora a crescut, scrie Libertatea.

Aparitie ciudata la un muzeu din Statele Unite. Camerele au surprins un obiect cu forma unei sfere care se misca haotic Angajatii unui muzeu aero-spatial din Statele Unite cauta explicatii pentru o aparitie ciudata. Camerele de supraveghere au surprins ceea ce pare a fi un obiect cu forma unei sfere, care se misca haotic, dar dispare subit. ntrigati, cei care au vazut aceste imagini, au incercat sa afle mai intai daca nu cumva sistemul de camere are vreo problema. "In niciun caz", a fost raspunsul companiei care le-a inslatat. Totodata, toate luminile erau stinse si in cladire nu functiona aerul conditionat, asa ca a fost scoasa din discutie ipoteza unui fascicul rebel, sau a unei raze ratacite.Singurul care a gasit o explicatie este directorul muzeului. Acesta e de parere ca in cladirea veche de un secol isi fac aparitia din cand in cand fantome, informeaza StirileProTv.ro.