Vrea sa se marite cu rucsacul. Mare este gradina lui Dumnezeu! Genevieve Blau, de 23 de ani, din SUA, are un iubit unic in lume: un rucsac roz. Numele rucsacului este Jansport, dupa producator, si i-a fost alaturi zece ani. Genevieve sustine ca are o relatie "normala", ca orice relatie femeie-barbat, cu rucsacul, dar nu da detalii. Nu pleaca nicaieri fara Jansport si se pozeaza numai impreuna cu el. In curand Genevieve vrea sa se marite cu rucsacul, scrie Click.ro.

Faze TariFoto: Colaj foto

Oras acoperit cu panze de paianjen. Vezi unde s-a intamplat asta. Un fenomen rupt din filmele horror a avut loc intr-un oras din Sudul Australiei. Milioane de paianjeni au cazut din cer, iar localnicii au intrat in panica atunci cand s-au trezit acoperiti de panze. Oamenii de stiinta au explicat de ce a avut loc aceasta "ploaie" de arahnide (n.r.: clasa de animale nevertebrate din increngatura artropodelor, precum paianjenul, scorpionul, etc.). Aceasta intamplare infricosatoare pare iesita din comun, insa expertii au explicat ca ploile de arahnide, numite "Angel Rain" ("Ploaie de ingeri", n.r.), sunt absolut normale, potrivit Click.ro.

"Un parazit imi manca ochiul". Drama unei tinere dupa ce a folosit o pereche de lentile de contact. O tanara din Marea Britanie a avut de suferit enorm din cauza unor lentile de contact: a dezvoltat o infectie extrem de periculoasa, care ar fi putut sa o lase fara vederea unui ochi. Jessica Greanet a crezut ca are o infectie minora la un ochi dupa ce a inceput sa aiba mancarimi. In realitate insa, un parazit ii manca globul ocular. Acanthamoeba Keratitis afecteaza unul din 50.000 de utilizatori de lentile de contact, in fiecare an, in Marea Britanie, informeaza BBC. "Simteam ca am ceva in ochi si mi se inchidea constant. Medicii mi-au spus ca am ulcer, apoi dupa o saptamana, la control, au decis ca este Acanthamoeba si am fost dusa imediat la spital", a relatat Jessica, potrivit Stirile ProTV.

"Tratamentele" extreme practicate in urma cu mai putin de 100 de ani. Zece imagini tulburatoare. Gandul ca ne-am putea imbolnavi, ca am fi nevoiti sa mergem la medic sau sa facem un tratament neplacut ne supara de cele mai multe ori. Cu toate acestea, ar trebui sa fim mai recunoscatori fata de medicina secolului XXI. Asta pentru ca tratamentele au devenit mult mai confortabile atat pentru pacienti, cat si pentru medici. Vezi pe Descopera.ro o galerie foto in care sunt ilustrate tratamentele vechi pe care le indurau oamenii in trecut, precum si "instrumentele" de care se bucurau medicii.

Un baietel a rugat-o pe mama lui sa il lase sa moara. Motivul pentru care a facut acest lucru i-a emotionat pe toti. Zhou Lu si fiul ei, Chen Xiaotian, formau o familie fericita, dar la varsta de cinci ani, o tragedie s-a abatut asupra lor. Medicii l-au diagnosticat pe micutul Chen cu o tumoare maligna la creier, iar de atunci viata parea ca s-a sfarsit pentru ei. Vestea a venit ca o lovitura dura din partea vietii pentru mama micutului, iar la numai cateva luni, aceasta a fost si ea diagnosticata cu o boala la rinichi. In vreme ce imparteau acelasi pat de spital, mama lui facea dializa, iar starea de sanatate a lui Chen s-a inrautatit si pe parcurs a ramas orb. Doctorii nu au mai putut face nimic pentru Chen, dar viata lui Zhou s-a schimbat cu un rinichi nou, care era singura si sansa de salvare, potrivit Stirile ProTV.