Doi americani au murit in timp ce faceau sex in masina. Ce s-a intamplat in timpul celor 90 de minute. Doi americani, David Long, in varsta de 31 de ani, si Violet Iles, in varsta de 25 de ani, au fost gasiti morti in masina, unde au facut sex si s-au intoxicat cu monoxid de carbon. Cei doi au stat in masina circa 90 de minute si au lasat motorul pornit din cauza frigului de afara. Continuarea pe StirileProTv.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Poftiţi la hotelul Lego pentru copii din Florida! Visul oricărui copil prinde viaţă! În staţiunea Legoland Florida şi-a deschis porţile recent Hotelul Legoland, care pare că este construit numai din piese ale îndrăgitului joc lego. Acesta este situat la doi paşi de parcul tematic care include numeroase atracţii inspirate după faimosul joc. Hotelul este ideal pentru vacanţele micuţilor care iubesc lego, dar nu numai pentru ei, potrivit Click.

Un cangur uriaş îi terorizează pe locuitorii unui oraş australian. Cum arată. Un cangur uriaş, de 1,95 metri înălţime, terorizează locuitorii din Brisbane, după ce s-a ''mutat'' în apropierea unui teren de golf şi a unui teren de joacă din oraşul australian, scrie The Lad Bible. ''E foarte intimidant, e uriaş. Are muşchi foarte bine dezvoltaţi, pectorali, tot'', a declarat o locuitoare speriată din Brisbane. În timp ce îşi plimba câinele, tânăra s-a întâlnit cu cangurul, pe care l-a fotografiat în grabă, aflam din Gandul.

O americanca a sarbatorit implinirea a 116 ani. Sansele de a atinge aceasta varsta, mai mici decat cea de a castiga la loto. O americanca de 116 ani din Detroit a devenit decana de varsta a omenirii. Jeralean Tally isi sarbatoreste ziua de nastere in acest weekend, nu cu una, ci cu doua petreceri. Femeia, care are o minte inca agera, adora sa mearga la pescuit. Din pacate, nu are insa niciun secret de impartasit pentru cei care-i invidiaza longevitatea, noteaza StirileProTv.ro.

Si-a montat prize electrice in toti peretii din casa. Niciodata nu te-ai fi gandit ca o priza poate fi folosita asa. Daca vrei sa tii ceva de valoare in casa, primul lucru la care te gandesti e un seif. Din pacate, acesta e primul lucru la care se gandesc si hotii. Meseria de jefuitor de case e foarte stresanta iar hotii nu au niciodata timp sa verifice fiecare colt al casei si se indreapta spre locurile cele mai evidente in care oamenii isi tin lucrurile de valoare: seifuri, saltele, sertare. Continuarea pe KanalD.ro.

Parintii au lesinat de bucurie. O fetiţă de trei ani s-a mişcat în sicriu, înainte să fie înmormântată. Un caz absolut uluitor a socat o comunitate din Aurora, Zamboanga del Sur, Filipine, dupa ce un copil a inviat la propria inmormantare. Dupa ce medicii i-au declarat decesul, rauri de lacrimi au curs in familia micutei de doar trei ani. Toata lumea s-a pregatit de inmormantare, ce avea sa aiba loc a doua zi. Sutele de oameni care s-au strans pentru a o conduce pe micuta pe ultimul drum au ramas inmarmuriti in momentul in care copilul a inceput sa se miste in sicriu, informeaza RomaniaTv.net.