Un avocat kenyan a marturisit ca s-a indragostit de Malia, fiica cea mare a presedintelui american Barack Obama, caruia ii ofera 50 de vaci, 70 de oi si 30 de capre pentru a accepta sa i-o dea de sotie, relateaza Le Nouvel Observateur, in editia electronica, citeaza Mediafax.

"Sunt interesat de ea inca din 2008", a recunoscut tanarul avocat kenyan Felix Kiprono intr-un interviu pentru "The Nairobian". La acea vreme, presedintele Obama era in campanie pentru a castiga primul mandat la Casa Alba si fiica sa Malia avea zece ani.

"Am marturisit acest fapt celor din familia mea si ei sunt pregatiti sa ma ajute" pentru a strange "darul" propus in schimbul mainii tinerei, a precizat el.

Kiprono spera ca presedintele Obama o va lua pe fiica sa cu el in Kenya in iulie, cand va efectua prima vizita in tara de origine a tatalui sau, pentru a-i face in mod direct propunerea sa.

"Ii scriu acum o scrisoare lui Obama (...). Sper ca ambasada va transmite mesajul. Am avut deja mai multe contacte cu ambasadorul american", a spus el.

"Oamenii ar putea crede ca sunt interesat de banii familiei (Obama), dar nu este cazul. Dragostea mea este reala", a dat asigurari avocatul, care intentioneaza sa o surprinda intr-un cadru romantic.

"Pentru a-i arata ca este regina mea, ii voi prinde in par liana si o voi cere de sotie pe o colina din Bureti, in apropiere de tara tatalui meu, acolo unde sunt incoronati liderii si razboinicii", a dezvaluit el.

Tanarul indragostit viseaza la o viata simpla alaturi de fiica presedintelui american.

"Vom duce o viata simpla. O voi invata pe Malia sa mulga vaca, sa prepare ugali si mursik, la fel ca femeile kalenjin", promite kenyanul.

Casa Alba inca nu a prezentat vreo reactie dupa aceste marturisiri.