Bebelusul a trezit-o din moarte! Inima unei femei a reinceput sa bata dupa ce micutul ei a dormit langa ea Acum trei luni, Holli Cheung ( 36 de ani) l-a adus pe lume pe micutul Jordan. Dupa ce mamica a ajuns cu bebelusul acasa, a inceput sa se simta rau, iar la un moment dat, chiar a lesinat in casa. Sotul ei, Jason, a dus-o de urgenta la spital, sperand sa nu fie ceva grav, ci doar epuizare din cauza noptilor nedormite. Din pacate insa, medicii le-au dat o veste trista: femeia se imbolnavise de miocardita virala, o afectiune ce duce la inflamarea muschiului inimii, si din cauza careia facuse stop cardiac. Starea lui Holli era atat de grava, incat a fost conectata la aparate, pentru a fi mentinuta in viata, iar apoi a fost pusa pe o lista de asteptare, pentru transplant de cord, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

"Nazist al gramaticii", anchetat de procurorii din Rusia. "M-au intrebat daca vreau sa extermin toate greselile de limba" Procurorii rusi pusi sa vaneze nazistii si-au indreptat atentia si asupra - "nazistii gramaticii" - adica cei obsedati de cautarea greselilor de gramatica sau de ortografie, conform Moscow Times. Nedandu-si seama ca acestia sunt numiti "nazisti" nu din cauza vreunei legaturi cu miscarea fondata de Adolf Hitler, ci din cauza atitudinii lor inflexibile, anchetatorii parchetului din Rostov pe Don l-au chemat la audieri pe Alexei Pavlovski, directorul Bonus Media, o organizatie care sustine concursurile de scriere dupa dictare, informeaza StirileProTv.ro.

Cel mai ciudat animal de companie! Moda animalelor ciudate de companie a ajuns de ceva vreme si in Romania, dar acest chinez da clasa tuturor. El are cel mai ciudat animal de companie din lume, iar cu siguranta reptila are un loc deosebit in inima stapanului. Cu cat ai un animal ciudat de companie cu atat iesi mai mult in evidenta, daca unii au optat pentru o maimuta sau un porc, altii au reusit sa starneasca invidia internetului cu reptile care de care mai fioroase. Nu este cazul si acestui chinez, care a iesit la plimbare insotit de broasca sa testoasa.Broasca testoasa nu este una obisnuita, ci este enorma. Din imagini putem vedea cu ochiul liber ca aceasta are peste un metru lungime, iar stapanul a scapat de grija ca cineva poate sa calce din greseala pe ea, scrie Cancan.

El este omul de cauciuc! Cu totii am auzit de Batman, Spiderman sau Superman, iar acum vi-l prezentam pe "Rubberman", adica omul de cauciuc. Il cheama Rammehar si este atat de flexibil incat poate sparge CD-uri doar cu umerii. Indianul in varsta de 35 de ani a intrat de curand in cartea recordurilor pentru ca a zdrobit 60 de cd-uri doar intr-un minut, aducandu-si umerii in fata pieptului. Tanarul a declarat ca inca din copilarie a inceput sa se antreneze si sa isi aduca corpul la limite extreme, toate astea pentru a fi cunoscut si a intra in "World Guiness Book", scrie Libertatea.

O britanica a cheltuit alocatia copiilor pe 12 ani pentru operatiile sale estetice. Cum si-a motivat femeia gestul Andrea Dalzell, in varsta de 48 de ani, a inceput sa stranga alocatia copiilor inca din 2003, asa ca ajunsese la suma de aproape 30.000 de euro. Femeia a mers pana in Ungaria, unde esteticienii din Budapesta i-au oferit chipul mult-dorit, la preturi mai mici. Britanica are patru copii si sustine ca acestia "nu-si doresc niciodata nimic". "Mereu am stiut ca o sa ma operez, ridurile, cearcanele si firele de par albe nu sunt pentru mine", a marturisit Andrea Dalzell. Gestul femeii a starnit multe reactii critice, inclusiv din partea unor reprezentanti ai autoritatilor, informeaza StirileProTv.