Cum arata cu adevarat Diavolul. Descrierile celor care sustin ca l-au vazut. In istoria omenirii, diavolul sau demonul ocupa un loc foarte important. In documentele primelor procese intentate vrajitoarelor in Irlanda, in anul 1324, diavolul era descris ca fiind "negru, aidoma unui etiopian". Multi oameni pretind ca s-au intalnit cu el, iar in acest articol incercam sa scoatem in evidenta cateva exemple de descriere a diavol. Sa fie vorba de una si aceasi fiinta? Raspunsul pe RTV.net.

Faze tariFoto: Colaj foto

Si-a lipit dintii cu Super Glue. De frica dentistului, nu a fost niciodata la cabinet. Cum arata acum dantura femeii. O femeie din Marea Britanie, care a trait toata viata cu frica de medicii stomatologi, nu a fost niciodata la un specialist si si-a lipit dintii cu Super Glue, atunci cand a inceput sa aiba probleme cu dantura. Angie Barlow, acum de 48 de ani, a ajus intr-o situatie critica, pentru ca adezivul i-a distrus 90 la suta din oasele care sustin dantura. Integral pe StirileProTv.ro.

Dai 3.600.000 $ si te plimbi pe fundul oceanelor. Tot ce-i lipseste din lista de jucarii a unui miliardar este un submarin cu care sa exploateze adancurile oceanului. Iar aparatul care te scufunda pana la 11.000 m adancime este ideal pentru turistii care nu se uita la bani cand vine vorba de distractii. Submarinul viitorului isi va purta calatorii pana in cele mai ascunse zone din adancul marilor si oceanelor. Si ce-si mai poate dori un om care le are pe toate? Un aparat care sa ii scufunde pana la 11.000 m adancime. Continuarea in Click.

Barman condamnat dupa ce i-a dat unui client sa bea pana a murit: a doborat recordul barului. Un barman din Franta a fost condamnat dupa ce i-a oferit unui barbat sa bea pana a intrat in coma alcoolica. Acesta a fost dus la spital, dar a murit in cateva ore. Renaud Prudhomme, un barbat de 56 de ani, a doborat recordul de shoturi baute in barul Le Starter, din Clermont-Ferrand, insa la scurt timp dupa asta a fost dus la spital unde a murit in ziua urmatoare, potrivit Daily Mail, citat de RTV.net.

Tatuajul pe care un barbat il va regreta toata viata. S-a grabit si nu mai poate repara nimic. Convins ca echipa sa favorita va castiga Cupa Angliei, un suporter al clubului Aston Villa si-a facut un tatuaj inainte ca finala sa aiba loc, insa a avut parte de o surpriza neplacuta. Barbatul si-a tatuat numele clubului si i-a declarat castigatori in acest sezon, in scris, pe piciorul sau, scrie The Mirror, potrivit Click.