Cine da un milion de euro pe un Beetle clasic? Vezi care e secretul acestei masini! Un neamt cere un milion de euro pe un VW Beetle clasic. Ce are atat de special automobilul? Masina a fost una dintre ultimele iesite de pe linia de productie a fabricii Volkswagen din Mexic care a pastrat in viata versiunea clasica a lui Beetle si are doar 120 de kilometri parcursi. Masina cu pricina a facut partea din lotul final de exemplare produse de fabrica din Mexic inainte ca linia de productie sa fie dezafectata in 2003. VW-ul face parte din colectia Ultima Edicion, prin care Volkswagen a spus oficial adio modelului in forma sa istorica, scrie automarket.ro. Masina a costat acum 12 ani 8000 de dolari americani si este culoarea Harvest Moon Beige. Neamtul cere 100000 de euro pe automobil. Ramane de vazut daca va gasi cumparator, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

O mireasa si-a facut aparitia la propria nunta intr-un cosciug tras de o motocicleta. In timp ce majoritatea mireselor viseaza sa ajunga la altar intr-o caleasca trasa de cai albi, o britanica a ales sa-si faca o intrare inedita, spre uimirea invitatilor. Jenny Buckleff i-a lasat cu gura cascata pe nuntasi dupa ce a aparut la propria nunta intr-un cosciug negru, pe care era desenat un schelet cu o secure, relateaza Daily Mail. S-a intins in consciug si a stat cu ochii inchisi in timp ce era trasa de un motociclist, in onoarea fratelui ei, care a suferit un infarct si se recupera la domiciliu. Nunta neobisnuita a avut loc sambata, in Wales. "Am vrut doar sa fie ceva diferit. In loc sa apar pe o caleasca cu cai, m-am gandit sa vin intr-un cosciug. Sotul meu a fost putin surprins, dar pana la urma a acceptat", a povestit mireasa. "Eu si fratele meu avem o relatie speciala si imi pare bine ca am putut sa fac ceva in onoarea sa. I-a placut si mi-a spus ca i-am facut ziua", a mai spus Jenny, anuntaStirileProtv.ro.

A aparut bancomatul care merge fara PIN! Iti da bani doar dupa ce iti recunoaste fata! Vremurile actuale in care nici o operatiune cu cardul nu e posibila inainte de tastarea celor patru cifre "magice" sunt pe cale sa apuna! Cercetatorii chinezi de la Universitatea Tsinghua si Tzekwan Technology au creat primul bancomat care include functii de recunoastere faciala. Chinezii se lauda ca ATM-ul va putea recunoaste fetele celor care scot bani, fara a mai fi nevoie de introducerea unui cod PIN, va dispune de un sistem rapid de eliberare bani si va recunoaste bancnotele false. Gu Zikun, presedintele Tzekwan Technology, compania care a creat bancomatul, a declarat ca acesta va fi lansat in curand pe piata. "Tehnologia noastra de recunoastere faciala a trecut toate testele si este autorizata pentru a fi utilizata in industria serviciilor financiare", a adaugat acesta. Aparatul poate schimba moneda locala in 256 de valute, informeazaLibertatea.

Surpriza uriasa de care a avut parte o tanara cand s-a intors acasa: un strain beat dormea in patul ei. Dupa o iesire in oras, o femeie din Dubai a avut parte de o surpriza uriasa la intoarcerea acasa: cand a intrat in dormitor a dat peste un strain care dormea linistit in patul ei. Femeia si-a pastrat cumpatul si a chemat imediat politia, moment in care a facut si un selfie cu intrusul si agentul de politie. Femeia cunoscuta doar ca Rym B. a postat imaginea pe contul ei de Facebook, parand amuzata de cele intamplate. "Am venit acasa si am gasit un intrus beat dormind in patul meu. A incercat sa fure, dar in final a adormit. Cea mai buna tentativa de furt", a scris femeia langa poza, potrivit Daily Mail. Barbatul s-a dovedit a fi un prieten al paznicului cladirii, care, ametit dupa mai multe pahare, a cautat un loc unde sa se odihneasca. A gasit apartamentul descuiat al femeii si s-a dus direct in dormitor pentru a se odihni, fiind gasit apoi de proprietara, scrieStirileProtv.ro.

La puscarie pentru sex zgomotos. Gemma Wale , o britanica de 23 de ani din Birmingham, mama a doi copii, a platit cu inchisoarea o partida de sex foarte zgomotoasa. Femeia a fost arestata pentru comportament antisocial, in urma reclamatiilor vecinilor, care s-au plans la politie ca a tipat in timp ce facea amor. Autoritatile au decis incarcerarea Gemme i pentru doua saptamani, pe motiv ca decibelii erau la un nivel prea mare si pentru ca i-a enervat pe cei din imprejurimi. Conform sentintei, femeia nu mai are voie sa scoata sunete in asternut, sa asculte muzica tare, sa tipe, sa injure sau sa tranteasca usile, anuntaLibertatea.