Femeia de jumatate de tona a slabit aproape 400 de kilograme Mayra Rosales de 31 de ani din statul american Texas a devenit subiectul unui reality show. Initial, femeia de 500 de kilograme a mintit judecatorii care anchetau moartea nepotului ei. Ea a spus ca s-a rostogolit peste micuti si l-a sufocat. Ulterior, analizele au aratat ca femeia nu avea cum sa il ucida pe baiat, deoarece era prea grasa sa se poata misca in vreun fel. Politistii au descoperit ca Mayra incerca sa o acopere pe sora ei, mama baietelului, care il batuse in ziua mortii acestuia cu o perie de par. Baiatul a murit din cauza unei lovituri puternice la cap, scrie Libertatea.

Faze TariFoto: Colaj foto

Ubble, chestionarul online care, sustin cercetatorii, iti poate spune daca vei muri in urmatorii 5 ani. Ce intrebari include Mai multi cercetatori din Europa sustin ca au gasit o metoda prin care sa prezica riscul unei persoane de a muri in urmatorii cinci ani, folosind un simplu chestionar. Chestionarul implica intrebari simple despre obiceiurile individului, daca fumeaza, ce istoric medical are, modul in care paseste, chiar si cate masini detine. De exemplu, "Fumezi"?, "Cati ani ai"? "Cum ti-ai descrie starea de sanatate"? etc. "Ubble" este numele chestionarului si cercetatorii sustin ca astfel le pot "prezice" oamenilor cu varste curprinse intre 40 si 70 de ani daca risca sa moara in urmatorii cinci ani, in functie de ce "scor" obtin, informeaza The Independent. "Scorul" se bazeaza pe o analiza a informatiilor obtinute despre sanatate de la 500.000 de adulti din Marea Britanie, care apoi sunt analizate de catre expertii de la Karolinska Institutet din Suedia, informeaza StirileProTv.

Cea mai scumpa substanta din lume costa 100 de miliarde de dolari miligramul Ce faci cand ai atat de multi bani incat nu stii cum sa-i cheltui? Un site specializat in produse de lux a realizat un top al celor mai scumpe lucruri din lume. Nu o sa iti vina sa crezi cat costa cea mai pretioasa masina din lume! Sunt putine persoane in lume care se pot lauda ca au atatia bani incat nu le-ar ajunge o viata sa ii numere. Special pentru gusturile si buzunarele acestora exista lucruri atat de scumpe, incat unii nici daca strang zece vieti nu le-ar putea cumpara vreodata! Sunt putine persoane in lume care se pot lauda ca au atatia bani incat nu le-ar ajunge o viata sa ii numere. Special pentru gusturile si buzunarele acestora exista lucruri atat de scumpe, incat unii nici daca strang zece vieti nu le-ar putea cumpara vreodata! Cea mai scumpa substanta din lume ramane antimateria (nr. este termenul folosit pentru definirea opusului materiei formate din protoni, neutroni si electroni), care costa 100 de miliarde de dolari miligramul, scrie Cancan.

Concert pe masa de operatie! Un brazilian le-a cantat medicilor la chitara in timp ce era supus unei interventii dificile pe creier Scena i-a fost masa de operatie, iar public, echipa de medici. Brazilianul Anthony Kulkamp Dias, chitarist de 20 de ani, a improvizat un mic concert chiar in timp ce era operat pe creier. El a fost supus unei interventii chirurgicale dificile, saptamana trecuta, pentru indepartarea unei tumori ce ii punea viata in pericol. Pentru ca operatia prezenta un risc foarte mare, doctorii au decis sa il tina treaz pe pacient, sub anestezie locala, ca sa poata monitoriza mai bine activitatea cerebrala si sa reduca riscul leziunilor cu efecte devastatoare pentru bolnav, informeaza Libertatea.

Surpriza uriasa de care a avut parte o tanara cand s-a intors acasa: un strain beat dormea in patul ei. Ce a facut femeia Dupa o iesire in oras, o femeie din Dubai a avut parte de o surpriza uriasa la intoarcerea acasa: cand a intrat in dormitor a dat peste un strain care dormea linistit in patul ei. Femeia si-a pastrat cumpatul si a chemat imediat politia, moment in care a facut si un selfie cu intrusul si agentul de politie. Femeia cunoscuta doar ca Rym B. a postat imaginea pe contul ei de Facebook, parand amuzata de cele intamplate. "Am venit acasa si am gasit un intrus beat dormind in patul meu. A incercat sa fure, dar in final a adormit. Cea mai buna tentativa de furt", a scris femeia langa poza. Barbatul s-a dovedit a fi un prieten al paznicului cladirii, care, ametit dupa mai multe pahare, a cautat un loc unde sa se odihneasca. A gasit apartamentul descuiat al femeii si s-a dus direct in dormitor pentru a se odihni, fiind gasit apoi de proprietara, informeaza StirileProTv.