Remorca tinuta cu mana din masina, pe o sosea din Romania. "Cum sa te depasesc, cand esti asa simpatic?" Talentul romanilor in materie de improvizatii nu are egal, chiar daca multe dintre acestea ii pun in situatii periculoase. O demonstreaza si aceste imagini surprinse sambata chiar de corespondentul Pro TV Vitalie Cojocari la marginea Capitalei. In portbagajul unei masini in mers stau doi oameni care tin cu mana o remorca improvizata dintr-un carut de butelii. Nu se stie de ce nu au incercat sa-l bage in masina si de ce isi pun vietile in pericol astfel. Vezi imaginile pe Stirile ProTV.

Faze tariFoto: Colaj foto

Ea e proprietara Soarelui, dar pe Pamant nu exista suficienti bani pentru el. Incredibil, dar adevarat! Maria Angeles Duran, de 49 de ani din Spania, a castigat in 2010 in instanta dreptul de proprietate asupra Soarelui.Ea da acum in judecata site-ul de vanzari la licitatie eBay pentru ca nu ii permite sa vanda "bucati" din acesta. Duran vinde cu 1 euro metrul patrat din Soare si vrea sa pastreze pentru ea 10%, alti 10% sa-i doneze organizatiilor mondiale de binefacere pentru a stopa foametea mondiala si 70% sa-i imparta prin Spania, scrie Click.ro.

Mesajul amuzant lasat de doi criminali periculosi, dupa ce au evadat dintr-o inchisoare de maxima securitate. Sute de oameni ii cauta. Doi criminali periculosi au reusit in mod ingenios sa evadeze dintr-o inchisoare de maxima securitate din New York, unde ispaseau pedepse pe viata. Richard Matt (48 de ani) si David Sweat (34 de ani) erau inchisi in penitenciarul Clinton Correctional Facility din Dannemora, New York pentru crime pe care le-au comis in urma cu ani buni. Ambii ispaseau pedepse pe viata. Satui de detentie, cei doi barbati au pus la cale un plan de evadare care i-a lasat fara cuvinte pe oamenii legii. Mai exact, au sapat un tunel printr-un zid de otel, cu ajutorul unor bormasini si, printr-o serie de tunele subterane, au reusit sa iasa printr-o gura de canal aflata la mare distanta de puscarie, potrivit Libertatea.

L-a dat in judecata pentru ca a refuzat sa divorteze de nevasta. Ce ii cere prin instanta amanta unui barbat de 88 de ani. Theodora Lee Corsell, in varsta de 67 de ani, a decis sa dea in judecata barbatul cu care a avut o relatie timp de 6 ani, dupa ce acesta a refuzat sa-si paraseasca sotia. Femeia ii cere 2 milioane de dolari pentru "serviciile personale si profesionale" oferite in acest timp.Pe langa relatia romantica pe care a avut-o cu James Greenwald, in varsta de 88 de ani, Theodora sustine ca se ocupa si de treburi administrative pentru amantul sau: l-a ajutat sa scape de biletele de la meciurile de fotbal New York Giants, s-a ocupat de amenintarea unei alte amante si a cautat detalii despre nevasta sa in varsta de 77 de ani, scrie Stirile ProTV.

Ieri avea 100 de milioane de dolari, acum e cersetor. Era supranumit "regele plasticului" si traia pe picior mare. Omul de afaceri indian Bhanwarlal Raghunath Doshi a renuntat insa, recent, la toata averea sa pentru a se calugari. Asa a ajuns din milionar, lefter! De la bogatii, in zdrente! Avea in cont 100 de milioane de dolari (circa 402 milioane de lei) si o vila cu aer conditionat in Delhi, de invidiat. Timp de 40 de ani, Bhanwarlal Raghunath Doshi a fost patronul unei firme de materiale plastice infloritoare, avea un SUV performant si o armata de servitori care il slujeau cu devotament. A renuntat la tot, la bani, la hainele scumpe de firma si la bunastare ca sa devina calugar hindus, potrivit Click.ro.

Ea e femeia cu cel mai mare fund din lume. Abia se misca din cauza posteriorului urias: "Mai bine asa, decat o slabanoaga". Mikel Ruffinelli se declara foarte fericita cu masurile ei uriase si nu vrea sa slabeasca. "Mai bine sa am marimea mea si sa fiu multumita de mine, decat sa fiu o slabanoaga nefericita", a spus Mikel, in varsta de 42 de ani, potrivit The Mirror. Femeia are parte de toata sustinerea sotului ei, Reggie, care recunoaste ca o vede foarte atragatoare asa cum e. "Barbatilor nu li le par dragute femeile slabe, ci acelea cu forme. Cred ca feminitatea sta in curbele unei femei. Sunt frumoase", a mai spus femeia cu cele mai mari solduri din lume, scrie Libertatea.