Cel mai cunoscut bordel din lume angajeaza "inspectori de calitate". Faimosul bordel Bunny Ranch din Nevada, SUA, in care presteaza de mai multi ani si doua romance, a postat un anunt de angajare. Dennis Hof, patronul casei de toleranta, vrea sa afle daca "fetitele" isi merita salariile consistente. Nu mai putin de 50 de femei, cu varste cuprinse intre 18 si 60 de ani, unele dintre ele staruri porno, se prostitueaza legal la cel mai cunoscut bordel din lume, the Bunny Ranch. Cum patronul localului din desertul nevada nu prea mai e multumit de veniturile din ultimele luni, a decis sa ia masuri drastice. El le-a informat pe fete ca va angaja mai multi "inspectori de calitate" ca sa vada unde este problema. "Voi angaja cinci barbati de varste diferite si cinci femei care, contra cost, vor face sex cu femeile care sunt angajate la mine, dupa care, vor acorda note in functie de performanta fiecareia dintre prostituate. Cea care nu se va ridica la standardele inalte pe care le-a avut mereu casa mea de tolernata va fi concediata",a declarat Dennis Hof pentru Las Vegas Now. Mai mult, afaceristul a carui avere se ridica la peste 50 de milioane de dolari, a explicat in detaliu ce pretentii are de la inspectorii de calitate : sa fie oameni cu experienta de viata, culti, informati, cu o viata sexuala activa si dornici de mult sex. Mai mult, Hof a specificat ca se pot inscrie chiar si cupluri, pentru ca o parte din clientela lui o constituie cuplurile. In ceea ce priveste salariul, acesta s-a multumit sa dezvaluie ca e vorba despre o suma rotunda, pentru fiecare "control de calitate" in parte, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Peste 220 de obiecte au fost extrase din stomacul unui barbat din Africa de Sud. Boala rara de care sufera. Medicii din Africa de Sud au avut parte de unul dintre cele mai bizare cazuri cu care s-au confruntat vreodata. Acestia au scos 227 de obiecte de metal din stomacul unui sud african, care sufera de o tulburare de alimentatie neobisnuita. Un sud african a ajuns la spital in stare grava, vomitand sange, dupa ce a inghitit peste 200 de obiecte din metal, inclusiv o surubelnita, cutite de bucatarie, chei sau cuie, relateaza Daily Mail. Barbatul de 25 de ani sufera de o boala rara, "pica", care este o tulburare de alimentatie ce creste apetitul pentru substante ciudate ca metalul, hartie, lipici. Aceasta poate deveni periculoasa daca invidivul inghite substante toxice sau obiecte contondente, care ii pot perfora stomacul, anuntaStirileProtv.ro.

Ti-ai aseza fundul pe un asemenea closet? Obiectul mai putin obisnuit. Zilele acestea la Shanghai, China, are loc Expozitia Internationala dedicata bucatariei si baii, de unde se pot achizitiona diverse obiecte pentru casa. Asa se face ca intr-una din vitrine sta mandru un closet cu nici mai mult si nici mai putin de 72.000 de cristale Swarowski. Si ca fita sa fie maxima, iar scaunul la timp in fiecare dimineata, trebuie sa scoti din buzunar 80.550 de dolari, pentru a avea un asemenea vas de toaleta, informeazaLibertatea.

Luna nasterii dicteaza modul in care vei muri. Calendarul alcatuit de specialistii americani. Luna in care te-ai nascut poate controla intr-o anumita masura unul dintre cele mai importante chestiuni din viitor, si anume felul in care vei muri. Nu este vorba de astrologie, ci de stiinta. In revista Asociatiei Americane de Informatica Medicala, cercetatorii au scris ca 55% dintre boli sunt determinate de luna in care fiecare persoana s-a nascut, relateaza metro.co.uk. Astfel, conform calendarului constituit de specialisti, datele arata urmatoarele: 1. Ianuarie - hipertensiune, cadriomiopatie; 2. Februarie - cancer la plamani si bronhii; 3. Martie - insuficienta cardiaca, prolaps de valva mitrala, aritmie cardiaca; 4. Aprilie - angina pectorala; 5. Mai - nu s-a inregistrat nicio afectiune predominanta; 6. Iunie - preinfarct, angina cardiaca; 7. Iulie - astm; 8. August - o alta luna neclara privind bolile fatale; 9. Septembrie - voma; 10. Octombrie - muscaturi de insecte, boli cu transmitere sexuala, infectii ale pieptului; 11. Noiembrie - sanse reduse de a avea aritmie, prolaps de valva mitrala sau cancer la plamani; 12. Decembrie - vanatai, scrieStirileProtv.ro.

Tanarul care isi fotografia obsesiv iubita de la spate s-a casatorit! Cum au aratat pozele de nunta! Murad Osumann a devenit faimos anul trecut dupa ce imaginile cu iubita lui, fotografiata din spate, prin toate locurile pitoresti in care au ajuns in vacante, au devenit virale. De atunci, tanarul a strans un milion de prieteni pe site-ul de Instagram si are acum un nou rol... acela de sot. Povestea de dragoste dintre Murad si iubita lui, aratata de iscusitul fotograf pe site-ul lui de socializare unde a postat sute de poze cu superba tanara, Natalia Zaharova, ce apare tragandu-l de mana prin colturi splendide ale lumii, a ajuns in punctul mult visat. Cei doi iubareti s-au casatorit recent, in cadrul unei nunti fastuoase, la care au luat parte sute de invitati, ceremonia avand loc intr-un palat din Rusia, anuntaLibertatea.