S-a mutat in grota din cauza divortului. Deprimat dupa divort, Xu Wenyi, un fermier din China, de 57 de ani, s-a gandit sa-si faca singur o locuinta la munte. Noua resedinta este cu totul inedita, pentru ca omul a realizat, de fapt, o pestera, sapata intr-un versant din provincia Hunan. Sase ani i-au luat chinezului sa-si termine "grota", care are o lungime de 30 de metri si o latime de patru, si deja de 11 ani traieste aici. Casa l-a ajutat pe Xu sa-si gaseasca linistea, este dotata cu o bucatarie cu frigider si aragaz, dormitor, dar si un hol lung, informeaza Libertatea.ro.

Faze tariFoto: Colaj foto

Papusile gonflabile ale viitorului vor fi capabile sa poarte conversatii. Un nou proiect ar putea transforma papusile gonflabile pentru totdeauna prin introducerea inteligentei artificiale. Dupa cum am mai spus, robotii joaca un rol din ce in ce mai important in societatea noastra. Cercetatori din toata lumea se concentreaza asupra dezvoltarii acestora in prezent, iar multi se tem de faptul ca si-ar putea pierde locul de munca pe viitor din aceasta cauza. Una dintre cele mai interesante piete pe care acestia ar putea sa-si faca aparitia in curand este cea a papusilor pentru sex. Denumite "gonflabile" de catre majoritatea populatiei, acestea ar putea evolua in adevarati roboti daca un proiect din Statele Unite va avea succes, noteaza Playtech.ro.

Urne antice ale unor giganti? Misterele "Campiei ulcioarelor" din Laos. O campie pe care se afla mii de ulcioare imense, vechi de 2.000 de ani, ofera o panorama suprarealista, dar este si unul dintre cele mai mari mistere arheologice ale lumii. Stonehenge starneste uimiri, insa, un sit arheologic din Laos este chiar mai misterios de atat. "Campia ulcioarelor" este formata din mii de vase preistorice din piatra, imprastiate pe sute de kilometri patrati in apropiere de Phonsavan, in nord-estul tarii. In ciuda numelui, zona este mai mult deluroasa, iar ulcioarele, unele inalta de peste trei metri si cantarind mai multe tone, continua sa ii intrige pe arheologii care nu au reusit sa le dezlege misterele. Nimeni nu stie cine le-a creat, cand si din ce motiv, iar legendele localnicilor vorbesc despre uriasi care ar fi trait aici in preistorie, scrie Descopera.ro.

Un copil a fost descoperit in casa, langa cadavrul mamei lui, dupa 3 zile. Cauza decesului, inexplicabila. Un copil a fost gasit in casa in casa, langa mama sa moarta, dupa 3 zile, in Marea Britanie. Primele indicii ale investigatiei arata ca moartea ei este "inexplicabila", insa politistii incearca sa adune mai multe probe. Politistii au inceput o investigatie pentru a afla exact cauza mortii, dar si de cat timp a decedat femeia. Din primele informatii, cel mai probabil, femeia murise cu trei zile in urma. Autoritatile au refuzat sa comenteze cazul pana nu aduna mai multe probe, noteaza stirileprotv.ro.

S-au imbogatit datorita unui hot care le-a spart masina! Incidentul care dovedeste ca viata bate filmul. Un cuplu din Statele Unite s-a imbogatit datorita unui hot care le-a spart masina. Hotul ghinionist a spart o masina parcata in orasul american Seattle si a furat numai o pereche de soare, fara sa observe ca inauntru se afla o avere. Mai precis, in masina se afla un bilet de loterie castigator. Proprietarii automobilului au jucat la loto in urma cu trei luni, sperand sa castige suma uriasa, de 350 de milioane de dolari, pusa la bataie de Loteria statului Washington, scrie Libertatea.ro.