Scandal la fast food! Nu era pui, ci un sobolan prajit! Caz socant in Statele Unite, acolo unde un client al unul cunoscut Fast Food din Wilmington, California, a gasit un sobolan prajit in locul unei bucati de pui. Devorise Dixon, din Wilmington, California, a pus pe jar lanturile unui celebru fast-food din intreaga lume. Barbatul a gasit un sobolan prajit, desi voia sa manance o portie de Crispy. "Cand am muscat, am constatat ca era foarte tare si cauciucata, asa ca m-am uitat la ea. Cand m-am uitat, avea forma unui sobolan, cu tot cu coada. Mi s-a cutremurat tot corpul! M-am simtit ciudat de atunci", a declarat americanul. Acesta a continuat: "E momentul pentru un avocat, fiti in siguranta, nu mai mancati de la fast food!". Conform CNN, barbatul s-ar fi intors la restaurantul de unde a cumparat mancarea si a raportat problema, iar reprezentantii localului i-au oferit o masa gratis, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au pozat aproape goale langa un urs de 635 de kilograme. Motivul pentru care aceste rusoaice si-au riscat viata. Maria Sidorova si Lidia Fetisova, doua modele din Rusia, au pozat alaturi de un urs de 635kg ca sa atraga atentia asupra efectelor negative ale braconajului. Tinerele au ignorat frigul de afara si au pozat alaturi de un urs brun cu o poveste impresionanta. Animalul, pe numele "Stephen", a fost aproape ucis de braconieri pe cand era doar un puiut. A fost gasit de Yuriy Panteleenko, un barbat care l-a crescut si l-a dresat. Acum, animalul este un star de cinema in Rusia. Cele doua modele, impreuna cu fotograful Olga Barantseva, l-au folosit intr-o campanie foto ca sa arate ca nu e nevoie sa ucizi un animal salbatic ca sa te fotografiezi cu el, aluzie la gestul braconierilor de a se lauda cu prazile lor pe retelele de socializare, anuntaStirileProtv.ro.

Nu se mai daduse o spargere aici din 2008. Singurul sat in care usile erau descuiate, "lovit" de hoti. Scenariul unei comedii tipic englezesti a devenit realitate pentru localnicii unui satucului Canna, o insula din Scotia. O banda de indivizi au dat spargerea in cea mai linistita si ferita comuna, jefuind... magazinul de dulciuri. Dupa cum le era obiceiul, si in seara fatidica proprietarii au lasat buticul descuiat pentru ca pescarii care vin de pe mare sa intre pe timp de noapte si sa-si cumpere cele necesare sau sa se conecteze la Internet. Asa ca hotii nu au intampinat nici o problema si au golit rafturile buticului intr-o clipita. Incidentul a zguduit intreaga comunitate. Localnicii sunt speriati si se gandesc sa monteze prin tot satul camere de supraveghere, desi ideea contravine virtutilor in care au trait pana acum, mai ales ca ultimul incident de acest fel a avut loc in 2008, informeazaLibertatea.

"Este un vampir". Cum arata femeia din Marea Britanie care nu are voie sa iasa afara pe timp de zi. Laura Martindale are doar 26 de ani, dar nu se poate bucura de o plimbare pe afara in timpul zilei si nici de o vacanta de vara normala. Femeia sufera de o alergie rara la razele soarelui, care ii topesc pur si simplu pielea. Cand rasare soarele, oamenii abia asteapta sa iasa afara. Nu si Laura, care in fiecare dimineata se inchide in casa, trage draperiile si isi acopera cat mai bine pielea. Eruptia polimorfa ereditara (prurigo actinic), cum se numeste alergia de care sufera, poate aparea si pe portiuni de pe corp care nu au intrat in contact direct cu soarele. Femeia spune ca incepe sa simta cum ii arde pielea la doar 15 minute dupa ce iese din casa, chiar daca isi acopera bine pielea cu haine lungi, manusi si crema de protectie solara cu factor SPF 50, scrieStirileProtv.ro.

Prinsi cand faceau sex in mijlocul unui mall. Totul a fost filmat. Un barbat de varsta a doua si prietena lui au fost filmati in timp ce faceau sex intr-un centru comercial din Sydney, Australia. Un tanar care se plimba intr-un centru comercial din Sydney a avut o surpriza de proportii in momentul in care a vazut un cuplu facand sex in magazin. Cei doi nu par foarte jenati cand sunt observati, iar barbatul sustine ca e singurul responsabil pentru cele intamplate. Filmuletul se incheie cand cei doi se imbraca si promit sa se duca intr-un loc... mai intim, anuntaLibertatea.