Au gasit patru milioane de euro in gradina casei. Autoritatile italiene au descoperit si confiscat joi aproximativ patru milioane de euro, bani care fusesera ingropati in gradina vilei sefului unei retele de traficanti de droguri. Potrivit carabinierilor, este vorba de una dintre cele mai mari organizatii de trafic de droguri care opereaza in Italia, cu o baza operationala in Provincia Torino si importante ramificatii in alte regiuni ale tarii. Banii au fost gasiti ingropati in gradina casei intr-o cutie. In aceeasi cutie mai erau 26 de Rolexuri, bijuterii si alte obiecte pretioase. In aceasta ancheta au fost arestate 8 persoane si alte 7 sunt cautate de politie, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un chinez s-a imbatat atat de tare incat a mancat beton dintr-o galeata de pe strada. Un barbat din China s-a imbatat atat de tare incat la finalul unei nopti petrecute in oras a ales sa manance putin beton proaspat amestecat. Jiangsu TV News a relatat ca barbatul a carei identitate nu a fost dezvaluita era infometat dupa o noapte in care a consumat mult alcool. Politia a primit un apel despre un barbat care mananca beton dintr-o galeata. Atunci cand au ajuns la fata locului, oamenii legii au avut surpriza sa constate ca scena este una reala, relateaza gbtimes.com. Individul a afirmat apoi ca a crezut ca mananca pasta de susan. Pana cand politistii au ajuns la el, barbatul apucase sa manance 250 de grame de beton. Acestia l-au oprit si l-au dus la spital, unde i s-au facut spalaturi la stomac. Medicii spun ca acesta isi va reveni complet dupa masa grea, anuntaStirileProtv.ro.

Belly Button Challenge, provocarea care iti arata daca ai nevoie sa slabesti. Va mai amintiti de Ice Bucket Challenge? Asta e deja istorie. Acum a aparut Belly button challenge, un joc care iti arata daca e sau nu nevoie sa slabesti. Moda noului joc vine de pe retelele sociale din China. Provocare spune ca daca isi poti atinge buricul cu mana incolacita prin spatele trupului inseamna ca esti slab si asta e bine. In caz contrar, trebuie sa te apuci de o cura de slabire. Mai multi intructori de fitness spun ca aceasta metoda nu are nicio legatura cu surplusul de greutate, ci e vorba mai degraba de flexibilitatea fiecarui individ, informeazaLibertatea.

A mers la solar de 6 ori pe saptamana, timp de 4 ani. Cum a ajuns sa arate aceasta tanara din Marea Britanie la 19 ani. Charley Jean este dependenta de solar si nu se sfieste sa recunoasca. Tanara merge aproape zilnic la salon si a ajuns sa se dea cu parafina pe piele ca sa-si mentina bronzul. Charley a inceput sa mearga la solar de la varsta de 15 ani, din cauza kilogramelor in plus. Tanara a crezut ca va arata mai bine in ochii celorlalti daca va fi mai bronzata. Acum, ea a ajuns sa mearga de 6 ori pe saptamana la salon si ia pastile pentru a-si accentua culoarea. "Da aceeasi dependenta ca si fumatul. Pentru o perioada, mi-am zis ca nu conteaza daca ma inbolnavesc cat timp sunt bronzata", a spus ea, scrieStirileProtv.ro.

Suedezii au organizat un concurs pentru numirea actului masturbarii la femei. Ce cuvant a iesit invingator. Un grup din Suedia care se ocupa cu educatia sexuala a pus la cale un concurs prin care doritorii sa defineasca masturbarea femeilor. Conform reprezentantilor Asociatiei Suedeze pentru Educatie Sexuala, in Suedia nu exista niciun cuvant care sa denumeasca masturbarea la femei. Concursul a fost un real succes si organizatorii au primit mii de sugestii, care mai de care mai buclucase. Asociatia a constituit o lista scurta de 40 de termeni care au fost facuta publica. Printre cuvintele alese s-au numarat: klittra, pulla si runka. "Cand vine vorba de masturbare, oamenii se gandesc doar la barbati, fara sa realizeze ca si femeile au aceleasi dorinte si fac acelasi lucru. Daca nu avem un cuvant pentru acest lucru, cum putem discuta despre el?", a declarat purtatorul de cuvant al asociatiei. In cele din urma castigator a iesit cuvantul "klittra". Acum, acestia isi doresc ca substantivul "klittra" sa fie inclus in urmatoarea editie a dictionarului oficial al limbii suedeze, anuntaLibertatea.