O femeie din Germania a luat cu succes un examen la peste 100 de ani. Motivul pentru care nu a primit diploma acum 6 decenii O pediatra de 102 ani din Germania este cea mai in varsta persoana care si-a luat doctoratul. Povestea ei este cu atata mai uimitoare cu cat si-a finalizat lucrarea in urma cu 77 de ani, in 1938, dar nu a putut sa o sustina, din cauza legilor antisemite ale lui Hitler. O scrisoarea a Universitatii din Hamburg, i-a explicat la acea vreme ca, desi ar fi meritat, nu va primi diploma pentru lucarea ei despre difterie - din cauza originilor evreiesti. Cativa profesori au decis acum sa indrepte raul: au cautat-o si i-au oferit posibilitatea sa-si sustina examenul de doctorat, iar femeia a acceptat, informeaza StirileProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Preotimea, noua arma antidrog Consumul de stupefiante le da autoritatilor din Romania mari batai de cap. De aceea, specialistii Agentiei Nationale Antidrog (ANA) i-au cooptat in echipele antidrog, ca parteneri de nadejde, si pe slujitorii Sfantului Altar, carora le-au dat misiunea sa aduca oile ratacite pe calea cea dreapta. Pentru ca toxicomanii sau consumatorii ocazionali de droguri sa nu-si poata ascunde placerile diavolesti care-i incearca, fete bisericesti din mai multe lacasuri de cult din tara au fost "scolite" de ofiterii antidrog. Duhovnicilor, vreo 300 la numar, li s-a explicat cum sa recunoasca un supus al "prafurilor", cum arata un asemenea produs care intuneca judecata celui cazut in pacat si care sunt pedepsele trupesti pe care le-ar putea indura un toxicoman. Cu "temele" facute, preoti din toata tara au purces, prin dulcele grai al discutiilor pastorale, la propovaduirea unei vieti fara de substante aducatoare de moarte, scrie Libertatea.

Un barbat a incercat sa poarte tocuri o zi intreaga! Rezultatul experimentului l-a surprins Brandon Cohen a hotarat sa realizeze un experiment pentru a demonstra ca plangerile femeilor in legatura cu pantofii cu toc sunt nejustificate. Ceea ce a realizat la sfarsitul acestuia l-a facut sa isi schimbe drastic opinia. Brandon Cohen a afirmat, inainte sa realizeze acest experiment, ca gaseste femeile pe tocuri irezistibile, insa ca nu tolereaza deloc tendinta acestora de a se plange in legatura cu acest tip de pantofi. Pentru a demonstra faptul ca atitudinea femeilor fata de acestia este nejustificata, a realizat el insusi un experiment in care a trebuit sa poarte pantofi cu toc o zi intreaga, scrie Click.

Ce a facut un batranel cu averea sa a uimit pe toata lumea! Colin Rowell, un englez de 79 de ani, a decedat in luna ianuarie. Pentru ca nu avea rude, barbatul a lasat intreaga sa avere echipei favorite, decizia sa surprinzand pe toata lumea. Barbatul era suporter de zeci de ani al echipei Bishop Auckland F.C, care joaca in Northern Football League, echivalentul ligii a noua din fotbalul englez. Astfel, pentru ca nu avea rude, acesta a lasat prin testament averea sa de 300.000 lire sterline clubului britanic. Impresionati de generozitatea lui Colin, clubul a hotarat sa imprastie cenusa lui Rowell pe terenul de joc si sa dea numele acestuia unei sectiuni a stadionului Heritage Park, scrie Libertatea.

Un moldovean a rezervat 32 de locuri la o cursa aeriana. Politistii l-au arestat pe loc cand au aflat ce vrea sa faca cu ele Caz bizar de contrabanda pe aeroportul din Chisinau: patronul unei firme de transport a apelat la o modalitate insolita pentru un transport ilegala. Este vorba despre incarcatura de aproape o tona de chihlimbar, a carei valoare poate ajunge si la 3 milioane de dolari. Pietrele semipretioase urmau sa ajunga ilegal in Hong Kong, initial fiind incarcate in zborul Chisinau-Istanbul. In acest scop s-au rezervat 32 de locuri la cursa aeriana respectiva. Pe aceste locuri urmau sa stea, in loc de pasageri. cutii de carton pline cu chihlimbar de contrabanda. Cel care a avut ideea este administratorul unei intreprinderi de transport international de marfuri din Moldova, care, potrivit ProTV Chisinau, opera in complicitate cu lucratorii vamali. Suspectii au fost retinuti pentru 72 de ore, iar chihlimbarul a fost confiscat, informeaza Stirile Pro Tv.