Film pentru adulti, proiectat din greseala intr-o statie de autobuz. Un angajat a fost arestat si si-a recunoscut vina. Calatorii prezenti intr-o statie de autobuz din Kalpetta, India, au avut parte de o surpria uriasa cand un TV a inceput sa ruleze un film pentru adulti. Sute de pasageri se aflau in acel moment in autogara, cand pe un tv unde ruleaza reclame in mod obisnuit a inceput un film XXX, a relatat un utilizator Reddit, potrivit mirror.co.uk, citat de StirileProTv.

Faze tariFoto: Colaj foto

Bicicleta inteligenta Ford te va face sa renunti la masina. Cei de la Samsung lucreaza la o bicicleta inteligenta inca de anul trecut, in ideea de a schimba faptul ca bicicletele sunt cele mai nesigure mijloace de transport. Se pare ca cei de la Ford Motor vor sa urmeze aceeasi cale. Compania a anuntat ca proiectul Ford Smart Mobility intra in faza de implementare, impreuna cu un concept inedit de bicicleta digitala. MoDe: Flex este o bicicleta inteligenta, pe care poti merge fara a te folosi de maini, care iti ofera instructiuni de navigare si care poate monitoriza pulsul, scrie Playtech.ro.

Au divortat chiar in noaptea nuntii! Motivul este incredibil. O nunta care a avut loc recent a devenit cel mai urat cosmar al vietii ei pentru o mireasa. Femeia a fost parasita de cel pe care il alesese de sot, chiar in noaptea nuntii. Nunta a avut loc recent, in orasul Medina din Arabia Saudita. Barbatul a decis sa se desparta de mireasa lui chiar in noaptea petrecerii, pe motiv ca aceasta e prea urata. Continuarea in Cancan.

Primul pisoi angajat cu acte in Romania. Incredibil, dar adevarat! Faceti cunostinta cu Boss! Motanul poarta costum si papion la birou. Motanul din rasa Scottish Fold are doar noua luni si e director de ᅡcomunicare la o firma de creatie din Capitala. Drumul pana aici n-a fost unul usor, iar blanosul a avut parte de concurenta dura. Peste 700 de feline s-au batut pe postul sau, iar in final doar 12 ᅡcandidati au fost selectati. In urma unui vot online, Boss a fost desemnat castigator. Motanul isi respecta statutul si vine la serviciu elegant. Nu-i lipsesc costumul, ᅡpapionul si nu renunta nici la pixul cu care ia decizii importante, aflam din Click.

Descoperirea bizara despre Printesele Disney. Fetele sunt pacalite de mici. Printesele din productiile lansate de studiourile Disney au adeseori ochii mai mari decat talia, afirma autorii unui studiu realizat de curand in Statele Unite, care a vizat standardele de frumusete promovate de marile studiouri de la Hollywood si de alti reprezentanti ai industriei de divertisment. Cultul celebritatii si industria modei sunt tot mai aspru criticate de presa americana, noteaza Libertatea.