Si-a facut 23 de operatii ca sa semene cu Superman. Un filipinez de 37 de ani si-a dorit atat de tare sa semene cu eroul preferat, Superman, incat si-a facut nu mai putin de 23 de operatii estetice de-a lungul a 18 ani. Fascinat de imaginea supereroului, Herbert Gomez le-a cerut doctorilor esteticieni sa-i remodeleze nasul, gatul, ochii, barbia, pieptul si picioarele, toate dupa chipul si asemanarea lui Superman. Tanarul si-a modificat chiar si pigmentul pielii, care a devenit mai alba dupa interventiile din cabinetul esteticianului, cheltuind in total 7.000 de euro pe operatii. Mai nou vrea si "patratele" pe abdomen ca ale celebrului Clark Kent, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Un american a comandat un tort decorat cu steagul Statului Islamic. Raspunsul primit a devenit viral. Lantul de magazine Wal-Mart a ajuns tinta glumelor in SUA dupa ce a refuzat sa faca un tort ornat cu steagul sudist, dar nu a avut o problema sa puna in loc emblema ISIS. La originea incidentului este Chuck Nezthammer din orasul Slidell din Louisiana (sudul Statelor Unite). Omul a comandat la Wal-Mart un tort ornat cu drapelul de lupta al Confederatiei - statele din Sud care sustineau sclavia si si-au proclamat independenta in 1861, declansand Razboiul de Secesiune. Netzhammer a fost refuzat, pe motiv ca nu e "politically correct". Wal-Mart este printre comapaniile americane care nu mai vand produse decorate cu steagul Confederatiei, la fel ca si Amazon si eBay. Omul s-a intors atunci cu o cerere mult mai ofensatoare: un tort cu steagul temutei organizatii teroriste ISIS. Si l-a primit, anuntaStirileProtv.ro.

Nimic nu e real! Traim intr-o holograma fabricata de extraterestri. Vezi cine afirma acest lucru! Un om de stiinta de la NASA sugereaza ca noi traim in interiorul unei holograme creata de specii mai avansate decat noi. Acesta afirma ca absolut tot ce am facut vreodata sau urmeaza sa facem este, de fapt, produsul unui cod extrem de bine pus la punct. Fiecare relatie, fiecare sentiment si fiecare amintire ar putea fi generate de catre banci de supercomputere. Aceasta teorie intriganta a fost adusa pentru prima data in discutie de Nick Bostrom, profesor la Facultatea de Filosofie din cadrul Universitatii Oxford si director fondator al Future of Humanity Institute, urmand ca mai multi oameni de stiinta sa ii impartaseasca parerea, informeazaLibertatea.

Sufera de o forma severa de acnee si nu iese din casa fara machiaj. Cum arata tanara care a castigat un concurs de frumusete. La 16 ani, Giorgia Frost traieste o adevarata drama. Tanara sufera de acnee chistica severa, o afectiune care ii afecteaza pielea de pe fata, piept si spate. Cu toate acestea, ea a reusit sa castige marele titlu la un concurs de frumusete. Giorgia povesteste ca acneea de care sufera inca de la 8 ani este atat de severa incat ii provoaca sangerari si ii face o piele de "nisip". Problema ei a aparut inca de la varsta de 8 ani cand a si inceput sa se machieze astfel incat sa o estompeze. De atunci si pana in prezent, tanara nu are zile in care sa iasa din casa fara sa se dea cu fond de ten. "Am ajuns pana in punctul in care aveam dureri atat de mari cand imi atingeam fata, incat imi venea sa plang. Uneori nici nu puteam sa stau intinsa in pat pentru ca ma durea spatele. Am ajuns in punctul in care mi-era frica sa ies in public fara machiaj", povesteste ea, conformStirileProtv.ro.

Papa Francisc a dat-o pe frunze de COCA: "Este legal". Papa Francisc intentioneaza sa mestece frunze de coca in timpul vizitei pe care o va efectua in Bolivia luna viitoare. Dezvaluirea a fost facuta de unul dintre ministrii acestei tari. Desi reprezinta ingredientul-cheie pentru obtinerea cocainei, frunzele neprocesate ale acestei plante pot fi consumate in mod legal si sunt in continuare mestecate pe scara larga in Bolivia si in alte tari andine. Multi amerindieni, inclusiv presedintele bolivian Evo Morales, se pronunta in favoarea consumului de frunze de coca, pe care o considera o planta sacra. Aflata la altitudinea de 3.650 de metri, La Paz este cea mai "inalta" capitala administrativa din lume si, timp de secole, localnicii au mestecat frunze de coca pentru a combate efectele neplacute pe care inaltimile extreme pot sa le aiba asupra organismului uman, anuntaLibertatea.