1.Romancele sunt cele mai bune prostituate. Conform unui studiu, peste 9 milioane de barbati italieni merg frecvent la prostituate. Acestia sustin ca prefera femeile est-europene pentru ca ofera intelegere si afectiune si cer un pret de doua ori mai mic decat celelalte, informeaza Libertatea.

2. Nora fostului director al BCR Alba s-a pozat goala pe dosarele clientilor, relateaza Click.

3. Goi-pusca la nunta. Potrivit ziarului Cancan, in Amsterdam doi tineri s-au decis sa-si uneasca destinele goi-pusca.In drumul spre altar, acestia si-au acoperit partile intime doar cu frisca.

4. Cristi Ursu, dansatorul trupei Flamingo, a declarat pentru Click ca a facut sex pentru 1000 de euro.

5. Un bebelus de 6 luni a fost amendat pentru ca invata sa mearga. Politia i-a dat acestuia o amenda de 200 de lei pentru ca ii deranja pe vecini, relateaza Libertatea.

6. I-au bagat creierul in frigider. Creierul unui nou-nascut a fost congelat de catre doctori, trei zile, pentru a nu se deteriora, dupa ce i se oprise respiratia la nastere, timp de zece minute, informeaza Cancan.

7.Bogaţii vor apă de ploaie filtrată prin acoperiş, titreaza Gandul. Sticla de apă de acoperiş din Tasmania conţine nu mai puţin de 9.500 de picături de apă de ploaie, conform etichetei.

8. Elodia, tinuta la frigider. Cancan expune ideea unui cofetar din Craiova care a dedicat un tort Elodiei.

9. Miss Puerto Rico, atacată cu piper în bikini. Câştigătoarea concursului de frumuseţe de anul acesta a fost sabotată ca să renunţe la competiţie, relateazaClick.

10. Creşă pentru bărbaţi, în Spania. Un mall din Spania a creat o sală de aşteptare pentru bărbaţii care se plictisesc de moarte atunci când îşi însoţesc soţiile şi iubitele la cumpărături, informeaza Click.