A predat lucrarea de la Bac cu tot cu fituici. Situatie hilara la proba de vineri a bacalaureatului! Probabil din pricina emotiilor, o eleva a uitat sa ascunda fituicile la sfarsitul examenului si le-a predat profesorilor supraveghetori, la un loc cu lucrarea. Cadrele didactice nu au crezut-o pe fata cand le-a spus ca nu s-a inspirat din copiute, scrie Libertatea.

Faze tariFoto: Colaj foto

Insarcinata la 90 de ani! Cum arata femeia care tine in pantec un copil pietrificat de mai bine de 50 de ani. O femeie de 90 de ani i-a lasat pe medici cu gura cascata cand acestia au descoperit un copil in burta acesteia. Dupa scanarea cu raze X am ramas in stare de soc, a declarat doctorul, care a ajuns la concluzia ca in pantecele femeii de jumatate de secol este un copil, potrivit Bewoman.ro.

Cum se distrau oamenii la mare acum 100 de ani. Imagini de colectie din vremuri demult apuse. Din cele mai vechi timpuri, oamenii au avut mereu o fascinatie pentru mare. Imaginile de mai jos prezinta modul in care se distrau stramosii nostri pe timpul verii. Imaginile sunt adevarate marturii ale modului in care se distrau oamenii la mare in secolul trecut. Continuarea pe RomaniaTv.net.

Te trezeste dimineata cu mirosul banilor! Ce a inventat un tanar de 18 ani. Guillaume Rolland, un tanar in varsta de numai 18 ani, a realizat o inventie care are potentialul de imbunatati diminetile oricui. Adolescentul a facut dintr-un ceas cu alarma o adevarata masinarie care incanta simturile. Adolescentului i-a venit ideea revolutionara datorita ceasului care il trezea dimineata intr-un mod foarte neplacut. Integral in Click.

Nebunia rusilor nu are limite. Uite ce a patit dupa ce a mancat o tableta. Daca v-ati pus vreodata intrebarea din titlu, un rus nu foarte stabil mental v-a confirmat ca incercarea de a manca o tableta va poate provoca decesul. Pare un scenariu absurd si din multe puncte de vedere este dar, din pacate, acesta a avut loc in urma cu cateva zile in Sankt Petersburg, potrivit Playtech.ro

Asa arata cel mai negru copil din lume. Vezi primele imagini cu bebelusul. "E negru ca pacura." Cel mai negru copil din lume s-a nascut in Africa de Sud. Expertii spun ca bebelusul detine recordul pentru cea mai inchisa piele din lume. Bebelusul a intrat in Cartea Recordurilor pentru ca s-a nascut cu cea mai inchisa piele din lumea. Cu siguranta noaptea nu il putem vedea cu ochiul liber, noteaza RomaniaTv.net.