Un cersetor a predat politiei o valiza cu bani. De multe ori, cersetorii sunt mai corecti decat oricine altcineva. Un cersetor canadian din oraselul Victoria a fost surprins in timp ce preda politiei o valiza cu 2.400 de dolari. Povestea a fost facuta publica chiar de politistul care l-a intampinat pe omul strazia la sectia de politie. "Cu o fata umila, cersetorul s-a apropiat de mine si mi-a zis: Stiti ceva? Nu am nevoie de acei bani, in schimb, ii puteti dona cersetorilor care nu au ce sa manance!", a declarat agentul vizibil impresionat. Gestul sau a provocat mare bucurie in oras. Astfel, autoritatile au donat mai mult de 5.000 de dolari pentru a-i cumpara, drept rasplata, o casa. Bunatatea omului strazii a continuat: acesta a refuzat casa si a cerut doar o slujba. Cersetorul, carui autoritatile ii cauta acum o slujba, a dorit sa ramana anonim, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Au comandat un tort cu chipul Elsei de ziua fiicei lor, iar ea a inceput sa planga cand a deschis cutia. Cum arata prajitura. Petrecerea aniversara de basm la care visa o fetita s-a transformat intr-una de cosmar, in momentul in care a sosit tortul. Parintii i-au comandat un tort care s-o infatiseze pe Regina Elsa, din filmul animat Frozen, personajul preferat al fetitei, numai ca versiunwea livrata semana cu eroina unui film horror. Familia Briannei, fetita sarbatorita, a comandat tortul la McGreevey Cakes, din New York, care a postat online fotografii cu creatiile facute dupa personajul Disney. Insa cofetarul care s-a ocupat de comanda nu a fost in una din zilele lui bune, anuntaStirileProtv.ro.

Se intampla doar o data la un 1.000.000 de cazuri! Sunt gemeni, dar unul e alb cu ochii albastri, iar celalalt e mulatru cu ochi caprui! Bobby si Riley, doi frati din Marea Britanie, s-au nascut la o distanta de 30 de minute. Daca pana la sase saptamani cei doi erau identici si parintii reuseau cu greu sa-i deosebeasca, acestia nu mai seamana acum "de nici o culoare". Unul este alb ca laptele, are ochii albastri si parul cret, iar celalalt are pielea inchisa la culoare, ochii caprui si parul lins. Nimeni nu crede cand ii vede ca acest lucru este posibil, pana si parintii lor fiind uimiti de aceasta "minune". Insa se pare ca Bobby si-a mostenit la trasaturi mama, pe Abigail Tongue, iar celalalt si-a mostenit tatal, Richard George, care este mulatru, si nu au nicidecum tati diferiti asa cum a-i putea crede la prima vedere. "Cand era gravida tot faceam glume cum ar fi unul sa iasa negru ca mine, iar celalalt alb ca Abbie, insa nu ma asteptam ca lucrul acesta chiar sa se intample", a declarat tatal copilului. "Suntem o familie speciala, cu doi baieti asa diferiti. Medicii ne-au spus ca astfel de gemeni se nasc o data la un milion de cazuri", a adaugat si mama baietilor, informeazaLibertatea.

A ramas blocat in hornul casei. Explicatia incredibila pentru care un tanar din America a ajuns acolo. Un tanar american a ajuns intr-o ipostaza rusinoasa, dupa ce a incercat sa intre pe horn in casa unui amic. Prietenii lui i-au facut o farsa si l-au dat afara de la o petrecere organizata de Ziua Independentei. Asa ca el s-a gandit sa le vina de hac printr-o actiune surprinza. S-a urcat pe acoperis si si-a dat drumul pe horn. Numai ca a ramas blocat inainte sa ajunga in casa. Tanarul a cerut ajutor, iar cei din interior au chemat pompierii. Salvatorii au spart peretele si l-au scos pe individ din capcana. O ambulanta l-a transportat la spital, pentru un control, scrieStirileProtv.ro.

Am vazut-o si p-asta! A infulecat 62 de hot-dogs in 10 minute si a castigat 10.000 de dolari! Pe Insula Coney, din New York, a avut loc, in weekend, cea de a 99-a editie a concursului anual de mancat hot dog. Daca in ultimii 10 ani, aceasta competitie era castigat de americanul Joey Chestnut(31 de ani), detinatorul recordului mondial, de data aceasta el a pierdut in fata unui tanarde 23 de ani, Matt Stonie. Acesta a devorat pe nerasuflate in doar 10 minute 62 de sandvisuri, reusind astfel sa-l surclaseze pe Joey care a inghitit doar 60. Tehnica deosebita a lui Stonie a constat in "tocarea cu dintii din fata a sandvisului si apoi inghitirea cu o gura de apa", inghitind astfel nu mai putin de 17.360 de calorii. Asadar, Matt a plecat acasa, in urma performantei sale, cu marele premiu in valoare de 10.000 de dolari, anuntaLibertatea.