N-a mancat si n-a baut nimic de 75 de ani! Traieste doar cu aer! Tu cat rezisti fara apa si mancare? Un barbat de 83 din India sustine ca traieste de 75 de ani doar cu aer, timp in care nu a mai bagat in gura nici o bucatica de paine si nu a inghitit nici un strop de apa. Pentru a dovedi ca Prahlad Jani chiar a trait, practic, doar cu aer, o echipa de cercetatori din mai multe tari l-a supus la diverse analize si experimente pe Jani, in anii trecuti, si au ajuns la concluzia ca ascetul indian e cu adevarat un miracol. Barbatul a fost studiat de o echipa de 30 de medici de la Spitalul Sterling, din Ahmedabad, din India. In cele 15 zile, cat a stat internat, Jani a fost supravegheat 24 de ore din 24 cu ajutorul unor camere de luat vederi, iar medicii au fost socati sa vada ca, intr-adevar, barbatul nu manca si nu bea nimic, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Politistii au publicat o fotografie pe Facebook pentru a-l localiza. Cum a reactionat infractorul cand si-a vazut chipul. Un barbat este cautat de politistii din Victoria pentru trafic de droguri, insa asta nu l-a impiedicat sa se arunce intr-o discutie cu ei pe Facebook. Politia din Victoria a publicat o poza cu Danny Damon cu scopul de a-l localiza. Fara sa aiba vreo retinere, barbatul le-a comentat si i-a rugat sa foloseasca alta poza pentru ca in cea publicata de ei arata foarte rau. Replica politistilor a venit imediat: "Buna Daniel, te rugam sa vizitezi cea mai apropiata sectie de politie si vom aranja sa ti se faca o poza noua". Apoi, barbatul le-a mai dat o data peste nas si le-a spus ca va merge la politie, dar dupa ce isi pune lucrurile in ordine si isi gaseste un avocat, anuntaStirileProtv.ro.

Au dat examen in padure! Ai vrea sa se dea si la noi astfel BAC-ul? In China, orice e posibil. Astfel, zeci de elevi de la o scoala au dat examenele in padure. "Ii ajuta sa se concentreze", au motivat profesorii decizia. Mai multi profesori de la scoala din Fengqiu din provincia Henan au decis ca elevii pe care-i pregatesc sa-si dea examenele in natura. Zis si facut. Copiii au fost scosi printre copaci, acolo unde le-au fost puse bancile. "Ii ajuta sa se concentreze, la fel de bine cum ii ajuta cititul in aer liber", au declarat profesorii. Elevii au fost si ei incantati de idee, cu atat mai mult cu cat au putut comunica mai usor intre ei si nu au fost supravegheati cu camere de luat vederi, informeazaLibertatea.

O noua moda in materie de frumusete. Motivul bizar pentru care femeile isi dau foc la par. Ce faci cand vrei sa ai un par perfect, fara varfuri despicate? Cu siguranta nu te gandesti sa-i dai foc, nu-i asa? Ei bine, unele femei, in frunte cu ingerasul Victoria's Secret Alessandra Ambrosio, recurg la lumanari pentru a-l revitaliza. Supermodelul a postat o fotografie pe Instagram in care avea parte de Velaterapie, o procedura cosmetica ce presupune sa treci firele de par peste flacara unei candele, astfel incat varfurile despicate sa arda si sa ramana doar cele sanatoase. Procedura vine din Brazilia si are destul de multe adepte. Ba chiar exista si tutoriale video care explica pasii de urmat. Totusi, nu incerca asta acasa, scrieStirileProtv.ro.

De 10 ani, in orasul asta nu a avut loc nici o crima sau nici un scandal, desi linistea e asigurata de un politist orb! Pan Yong este singurul angajat al sectiei de politie Lanba din orasul Guiyang, situat in sud-vestul provinciei chineze Guizhou. Desi din 2003, el a ramas orb a reusit, in mod surprinzator, sa asigure si sa pastreze linistea in orasul sau natal. Pan(42 de ani) a fost diagnosticat in 2002 cu glaucom si cataracta, iar un an mai tarziu si-a pierdut definitiv vedere. Insa, cu toate acestea el si-a continuat meseria de politist si in ciuda handicapului sau reuseste sa pastreze si sa asigure in continuare linistea orasului, spre surprinderea tuturor. Si pentru ca isi face treaba asa cum trebuie, in zona unde patruleaza el nu a mai avut loc de peste 10 ani nici o crima, nici un scandal si nici un accident, anuntaLibertatea.