Cea mai sexy infractoare este... politista. Stacey Staniland, o tanara frumoasa de 29 de ani, ofiter al departamentului de politie New York (NYPD), si-a castigat in ultima vreme porecla de "Micuta periculoasa". Si asta, pentru ca in ultimele sase luni si-a facut colegii de ras, fiind arestata de trei ori: de doua ori pentru posesie de droguri si o data pentru jaf, dupa ce, in decembrie, a furat bijuteriile iubitului mamei ei. Recent, Stacey a fost implicata intr-un accident rutier, lovind cu motocicleta doua masini oprite la stop. Cand la locul incidentului au ajuns oamenii legii, acestia au descoperit ca tanara circula cu un autovehicul neinregistrat, iar in geanta i-au gasit din nou substante interzise, o lingura si un ac. Daca in celelalte cazuri Stacey a scapat doar cu o suspendare pe o perioada scurta, de data aceasta, cand rusinea a fost si mai mare, s-a vazut nevoita sa-si dea demisia. Ea urmeaza sa apara in fata judecatorilor pentru a raspunde acuzatiilor aduse in toate infractiunile comise, scrieLibertatea.

FAZE TARIFoto: Colaj foto

Posteriorul identic cu cel al lui Kim Kardashian i-a distrus viata: "Am vrut sa ma sinucid". Lerato Pitso, in varsta de 50 de ani, din Africa de Sud, spune ca posteriorul ei, asemanator cu cel al lui Kim Kardashian si Nicki Minaj, i-a facut viata un calvar si ca nu reuseste sa aiba o relatie serioasa. Femeia a povestit pentru Daily Mail ca barbatii vor doar sa faca sex cu ea si niciunul nu vrea sa aiba o relatie serioasa. "Am fost la un pas de sinucidere din aceasta cauza. Ajunsesem se ma simt ca o ciudatenie. Barbatii vor doar sa vada cum e sa faci sex cu o femeie care are un asemenea posterior. Uneori, cand merg pe strada, aud zgomotul facut de un aparat foto, iar cand ma intorc, observ ca pozele mi se fac mie", spune Lerato, anuntaStirileProtv.ro.

O erectie de sase zile ii baga in cont 750.000 de dolari. Rodney Cotton (51 de ani, foto), un fost detinut american, poate incepe o noua viata. El a obtinut o despagubire uriasa dupa ce a ramas impotent din cauza neglijentei cadrelor medicale de la centrul de detentie din Manhattan, in care acesta fusese incarcerat timp de 39 de ani. Pe 4 iulie 2011, Rodney Cotton a luat un antidepresiv, iar un efect colateral a fost o erectie de aproape sase zile. Cand n-a mai putut suporta durerile, el a alertat gardienii, cerand transferul la clinica penitenciarului, insa acestia i-au transmis ca nu este un caz de urgenta si i-au dat un calmant si niste gheata. Dupa eliberare, in 2012, el a dat institutia in judecata, sustinand ca erectia i-a provocat disfunctionalitati ale penisului. Instanta i-a dat dreptate zilele trecute, iar autoritatile americane urmeaza sa il despagubeasca cu 750.000 de dolari, informeazaLibertatea.

Iubitul a refuzat sa faca sex cu ea. Ce i-a facut femeia ca sa se razbune imediat ce s-a intors acasa. O femeie din Georgia a fost arestata si acuzata de acte de violenta dupa ce si-a atacat iubitul, pe motiv ca acesta nu a vrut sa faca sex cu ea. Tabatha Lee Grooms, in varsta de 35 de ani, a iesit in oras si s-a imbatat, dupa ce barbatul cu care locuia a refuzat sa se culce cu ea. Apoi, femeia s-a intors acasa si a inceput sa il loveasca: l-a zgariat pe fata si pe gat si l-a muscat de mana stanga. Barbatul a reusit sa fuga in baie si sa sune la politie. Intre timp, femeia a atacat-o si pe mama sa, care se afla in acel moment in casa. Tabatha a recunoscut in fata politiei ca a baut prea mult si a fost acuzata doar de violenta domestica, scrieStirileProtv.ro.

A dat hainele de lux si pictorialele sexy pe teroristi! Un fost manechin a plecat in Siria sa vaneze jihadisti! Tiger Sun, o canadianca de 46 de ani, a renuntat la podiumurile prezentarilor de moda si la pictorialele sexy si a plecat sa lupte in Siria impotriva teroristiilor din Statul Islamic. Femeia, un cunoscut fotomodel in tara sa, poreclita femeia fatala a modei in Canada, a renuntat la cariera ei si s-a alaturat trupelor kurde din Siria in luna martie, unde a fost iscoada, iar una dintre misiunile sale a fost sa identifice jihadistii si sa comunice pozitia acestora lunetistilor care lupta cu ISIS (n.r. Statul Islamic). In ciuda parului blond si a trupului firav, ea a fost tratata ca un soldat din linia intai si nu a beneficiat de vreun regim preferential si a participat la misiuni extrem de riscante. Tiger a povestit intr-un interviu pentru Daily Mail ca a vazut trupuri zdrobite de tancuri, capete sparte de explozii, degete carbonizate. "Am vazut multa violenta! Am vazut jihadisti ISIS ucigand oameni nevinovati. I-am vazut incercand sa ne ucida", a povestit canadianca. Tiger a fost nevoita insa sa paraseasca frontul din cauza unor probleme de sanatate grave si s-a intors recent in tara sa natala, insa aceasta e hotarata sa se intoarca in Siria dupa ce se pune pe picioare, anuntaLibertatea.