Un orasel din Texas s-a transformat intr-un iaz cu peste, dupa inundatii abundente. Localnicii au pescuit de pe peluza casei Un orasel din Texas a avut parte de cea mai ploioasa zi de cand exista asezarea. Au fost inundatii si multa probleme pentru localnici. Insa, intr-un cartier, in tot necazul s-a gasit si un prilej de bucurie. Strada principala s-a transformat in iaz cu peste! Un rau molcom, sau o strada din cartier? Avery Anderson, corespondent CBS: "Dupa ce a fost batut recordul local la precipitatii, o strada de cartier din Abilene s-a transformat intr-un iaz de pescuit" Raul din apropiere s-a umflat si s-a revarsat, cu tot cu peste. Localnicii au profitat. O batrana: "Ii vezi cum inoata, trebuie doar sa-i prinzi..." Si daca se poate si mai mura-n gura, unii au cules pestii direct de pe peluza din fata casei. Oameni generosi, localnicii i-au invitat si pe altii la pescuit in "iazul" lor vremelnic, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Inca un motiv sa emigrati in Elvetia: posta e livrata cu drona Swiss Post, serviciul national de posta al Elvetiei a anuntat ca va incepe pana la sfarsitul acestei luni testarea unui serviciu de livrare cu drone. Aceasta este clasificata ca fiind prima etapa in dezvoltarea si constientizarea posibilitatilor tehnice ale unui astfel de sistem cu aplicabilitatea in livrarea de plicuri si colete mici. Deoarece proiectul este inca la inceput, elvetienii de la Swiss Post impreuna cu partenerii de proiect sunt de parere ca vor mai trece pana la 5 ani pana cand aceasta tehnologie va putea fi aplicata la scara larga, scrie Playtech.

S-a transformat in propria lui sotie! Un artist american a socat intreaga lume cu proiectul sau inedit, dedicat iubirii vietii lui Cantaretul Genesis P-Orridge, pe numele real Neil Megson, si-a cunoscut sotia, Jacqueline Breyer, a.k.a. Lady Jaye Genesis, o asistenta blonda si inalta, in anul 1993. Pentru ca amandoi aveau o pasiune pentru transformarea corpului si deoarece devenisera inseparabili, au decis sa isi faca mai multe operatii estetice pentru a semana si mai mult si chiar incepusera sa se imbrace la fel. Cei doi au cheltuit, in 10 ani, 200.000 de dolari pe operatii estetice la nas si ochi, implanturi in obraji, sani si barbie, liposuctii si tatuaje identice. Ei au considerat transformarea un proiect de arta, intitulat "Pandrogeny", despre care spuneau ca e o dovada a iubirii profunde pe care si-o poarta. Insa, Jaye s-a imbolnavit, iar in 2007 a pierdut lupta cu cancerul, scrie Libertatea.

Si-a pus sotia sa se plimbe in chiloti ca l-a inselat Un chinez beat din orasul Yushan, provincia Jiangxi (sud-estul Chinei), si-a umilit sotia, pe care o banuia de infidelitate, in cel mai groaznic hal. Zhang, de 37 de ani, si-a batut mar nevasta, a dezbracat-o de haine, apoi a trimis-o la plimbare prin centrul orasului doar in lenjerie intima. Wang Ni, in varsta de 33 de ani, a fost nevoita sa mearga pe strazile aglomerate si cu un carton pe care scria "Vreau sa-mi vand trupul". In tot acest timp, partenerul incornorat o urmarea la tot pasul din masina sa ca sa-i descopere amantul, scrie Click.

O noua moda in materie de frumusete. Motivul bizar pentru care femeile isi dau foc la par Ce faci cand vrei sa ai un par perfect, fara varfuri despicate? Cu siguranta nu te gandesti sa-i dai foc, nu-i asa? Ei bine, unele femei, in frunte cu ingerasul Victoria's Secret Alessandra Ambrosio, recurg la lumanari pentru a-l revitaliza. upermodelul a postat o fotografie pe Instagram in care avea parte de Velaterapie, o procedura cosmetica ce presupune sa treci firele de par peste flacara unei candele, astfel incat varfurile despicate sa arda si sa ramana doar cele sanatoase. Procedura vine din Brazilia si are destul de multe adepte. Ba chiar exista si tutoriale video care explica pasii de urmat, informeaza Stirile ProTv.