A fost arestat imediat. Unde si-a incarcat acest barbat din Londra telefonul mobil Robin Lee, un artist in varsta de 45 de ani, si-a incarcat iPhone-ul in priza trenului cu care calatorea din Hackney Wick catre Camden Road. Imediat ce a ajuns la destinatie, barbatul a fost asteptat de 4 ofiteri de politie si dus cu catuse la o sectie din apropiere. Barbatul descrie episodul drept "ridicol" si sustine ca nu ar fi trebuit niciodata sa fie arestat. "Eu doar mi-am incarcat iPhone-ul pentru 5 minute intr-un tren". Evident, barbatul a fost lasat sa plece imediat ce a ajuns la sectia de politie. Conform legislatiei britanice, poti sa fii acuzat de furt de electricitate, dar doar daca folosesti prizele destinate personalului trenului, fara sa ai autorizatie. Daca folosesti o priza plasata langa masa din tren, esti invitat de catre compania feroviara sa o folosesti, informeaza Stirile ProTv.

Faze TariFoto: Colaj foto

Cei mai periculosi virusi si cele mai mari atacuri cibernetice care au lovit Romania Virusul "Politia Romana" - Desi a fost denumit "Politia Romana", tara noastra nu a fost cea in care virusul a avut cel mai mare impact. Din totalul de peste 267.000 de calculatoare infectate, aproximativ 8.880 se regaseau in Romania. Din suma de 158.000 de dolari incasati de catre infractori, doar 2.500 au venit din Romania. Dyre, virusul care fura datele bancare - Denumit Trojan.Dyreza, acest program se asemana din foarte multe puncte de vedere cu Zeus, devenind activ doar atunci cand un utilizator introducea date confidentiale pe site-urile unor institutii bancare. Dupa cum scriau cei de la BitDefender la inceputul acestui an, bancile afectate de Dyre in tara noastra au fost Alpha Bank, Bancpost, BRD, CEC Bank, UniCredit, CreditEurope, Raiffeisen si BCR. Integral pe Playtech.ro.

De ras sau de plans? Ce a determinat-o pe aceasta soferita sa intre cu masina intr-o duba Blocata in trafic, o femeie amatoare de senzatii tari a decis sa foloseasca o jucarie sexuala pentru a se autosatisface. Distractia s-a terminat in scurt timp, insa, aceasta intrand cu masina sa, un Mini Cooper, in automobilul din fata. In momentul accidentului, soferul dubei se indrepta catre un restaurant caruia trebuia sa-i furnizeze peste si s-a temut ca seful sau va crede ca el este de vina pentru cele intamplate, riscand pierderea locului de munca. In cele din urma, superiorul sau a decis sa se uite pe inregistrarile camerelor amplasate in locul in care avusese loc coliziunea. Ceea ce a descoperit l-a uimit de-a dreptul. Femeia in varsta de aproximativ 30 de ani avea pantalonii dati jos si folosea un vibrator, lucru care a determinat-o sa nu fie atenta la trafic pentru cateva secunde, scrie Libertatea.

La 74 de ani si-a ucis una din amante in timpul unei partide sadomasochiste Povestea batranului din Galati pasionat de petreceri cu alcool din abundenta si partide sexuale violente este una fascinanta, mai ales din pricina faptului ca marea majoritate a barbatilor care ating aceasta varsta pun viata sexuala pe planul secund. Nu si Gherasim Santion din satul Frumusita. Gherasim Sintion (74 de ani), din satul Frumusita, a fost trimis in judecata pentru omor calificat, dupa ce a ucis o femeie in urma unui ritual sexual sado-masochist pe care doar o minte bolnava putea sa-l plasmuiasca. Dupa ce victima a intrat in coma alcoolica ca urmare a cantitatii impresionante de bauturi spirtoase consumate, Nea Gherasim impreuna cu Tanta Bagu (44 de ani) au zdrobit-o in bataie cu ajutorul unui par si au injunghiat-o de 22 de ori in zona genitala, scrie Click.

Intr-un oras din Germania a plouat cu bani. Un barbat ascunsese de sotie toate economiil sale, intr-un copac Locuitorii din orasul german Mirow au fost surprinsi saptamana trecuta cand a plouat cu bani. Autoritatile au fost alertate de trecatori care au dus la politie bancnote de 50 de euro cazute din cer, relateaza DPA. Odata mobilizate echipajele de pompieri, s-a constatat ca sursa acestei 'ploi' neobisnuite era o punga de plastic plina cu 200.000 de euro agatata de o tija tot din plastic fixata intre ramurile unui copac, conform postului de radio NDR 1 Radio MV. Un alt radiodifuzor, Ostseewelle HIT-RADIO, a transmis ca un localnic a pus banii acolo pentru a-i ascunde de sotie, informeaza Stirile Pro Tv.